Luistervoorbeeld

Laat me niet alleen

Literaire thriller
Auteur Gilly Macmillan
Voorlezer Sander de Heer, Hymke de Vries
Speelduur 13u 20m 58s
€ 17,50

Beschrijving

Op de dag dat Ben, de achtjarige zoon van Rachel Jenner, vermist raakt stort Rachels wereld in. Ze is compleet onvoorbereid op de felheid waarmee ze wordt aangevallen door de media. Van de krant tot blogs: iedereen heeft een mening over haar. Ze liet Ben eventjes alleen en nu is hij verdwenen - het hele land vindt dat zij schuld aan zijn verdwijning heeft.

Maar wat heeft er werkelijk die middag plaatsgevonden? Radeloos gaat ze op zoek naar hem. Gevangen tussen angst over het lot van haar zoon, de druk van het politieonderzoek en van de publieke opinie moet Rachel de afschuwelijke waarheid onder ogen zien: er is niemand, zelfs niet in haar familie, die ze kan vertrouwen...

In Laat me niet alleen zien we hoe één moment van onoplettendheid publieke verontwaardiging veroorzaakt. Door de filmische stijl en de psychologische diepgang blijft de lezer op het puntje van zijn stoel zitten.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 2 mei 2016
ISBN 9789462532151
Taal Nederlands
Speelduur 13u 20m 58s
Bestandsgrootte 733 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Gilly Macmillan
Gilly Macmillan

Gilly Macmillan studeerde kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Bristol en het Courtauld Institue of Art in Londen. Haar debuut Laat me niet alleen (Burnt Paper Sky was dé verrassing op de Londen Book Fair 2014. Het werd direct aan meerdere landen verkocht, waarmee Macmillan zich in één klap vestigde als thrillerauteur van formaat. Ze woont in Bristol met haar man en drie kinderen.

Toon aanbod