Luistervoorbeeld

Het reservaat

Jessica verhuist naar een chique dorp waar niets is wat het lijkt...
Auteur Liselotte Stavorinus
Spreker Nienke Westerhof
Speelduur 10u 37m 10s
€ 9,99

Beschrijving

Geld maakt niet gelukkig

Jessica Dudock verhuist met haar man en hun drie kinderen van Curaçao weer terug naar Nederland. Ze komen terecht in de kille leefomgeving van een chique dorp, gekscherend ook wel Het Reservaat genoemd. Gelukkig neemt Amanda Voorbach, de flamboyante echtgenote van de bekende televisieproducent Marcus Voorbach, Jessica onder haar hoede. Ze introduceert Jessica bij haar hechte vriendengroep en leert haar de gebruiken en regels van het reservaat.

Jessica begint zich eindelijk thuis te voelen en bloeit op. Maar na verloop van tijd blijken de relaties binnen de vriendengroep gecompliceerd te zijn. Niets is wat het lijkt en Jessica raakt verwikkeld in een web van list en bedrog.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 13 juli 2016
ISBN 9789462532502
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 37m 10s
Bestandsgrootte 875 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Dit boek leent zich bij uitstek om een verfilming van te maken. Het is een heerlijk, leesbaar boek. Een aanrader.’ (**** Vrouwenthrillers.nl)

‘Een vrouwenthriller die je bij de keel pakt en pas loslaat als de laatste woorden zijn gelezen’ (**** Vrouw magazine)

‘Mooi, helder taalgebruik en een prima gedoseerde mix van perspectiefwisselingen tussen de hoofdpersonen maken het verhaal compleet.’ (Crimezone ****)

‘Het reservaat leest zoals het kijken naar de gemiddelde aflevering van Gooische Vrouwen; Gooische taferelen, pracht en praal en natuurlijk ook de nodige wisseling van partners en veel intriges.’ (Chicklit.nl ****)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Liselotte Stavorinus

Liselotte Stavorinus (1967) studeerde Nederlandse Taal-en Letterkunde en Culturele Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Na het afronden van haar studie werkte ze als tekstschrijver en communicatie-adviseur.

Ze woont in Blaricum, is getrouwd en heeft een dochter en een zoon.

Het Reservaat is haar debuut.

Toon aanbod