Luistervoorbeeld

Robijnrood

Eindeloos verliefd - Edelsteentrilogie #1
SerieEdelsteentrilogie deel 1
Auteur Kerstin Gier
Spreker Lottie Hellingman
Speelduur 8u 23m 13s
€ 15,95

Beschrijving

Ahhh! Waarom is niemand in haar familie normaal?! Gek wordt de zestienjarige Gwen soms van haar strenge oma lady Arista, haar bemoeizuchtige tante Glenda en vooral haar arrogante nichtje Charlotte. Maar boven alles van de vele geheimen in haar eigenaardige familie...

Alles wordt anders als ze op een dag plotseling terechtkomt in het Londen van honderd jaar geleden. Wanneer ze gelukkig ook weer snel naar haar eigen tijd terugspringt, wordt duidelijk dat zijzelf het allergrootste geheim van de familie is. Gwendolyn komt terecht in een wereld van tijdreizen, prachtige kostuums, een geheim genootschap, een machtige graaf en vooral ook... de knappe Gideon. En ze komt erachter dat het niet handig is om dwars door alle eeuwen heen ook nog verliefd te worden...

Eerste deel Edelsteentrilogie

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 25 november 2016
ISBN 9789462532854
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 15 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 23m 13s
Bestandsgrootte 691 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Kerstin Gier

Kerstin Gier (1966) is een Duits schrijfster, die voornamelijk vrouwenliteratuur schrijft, zowel onder haar echte naam als onder haar pseudoniemen Jule Brand en Sophie Bérard.

Gier werd in 1966 geboren in Bergisch Gladbach, een plaats in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. Ze studeerde Duitse taalkunde, Engelse taalkunde en musicologie, waarna ze begon met de studies bedrijfspedagogiek en communicatiepsychologie. Na verschillende banen te hebben gehad begon ze in 1995 met het schrijven van vrouwenromans. Haar eerste boek Mannen en andere rampen (oorspronkelijke titel: Männer und andere Katastrophen) werd verfilmd in 1996, met als hoofdrolspeler Heike Makatsch.

Kerstin, die zich in haar boeken voornamelijk op het vrouwelijke lezerspubliek richt, besloot om ook eens voor young adults te schrijven. De spannende en romantische Edelsteentrilogie is inmiddels naar meer dan twintig talen vertaald en prijkt wereldwijd op de bestsellerlijsten! De trilogie bestaat uit Robijnrood, Saffierblauw en Smaragdgroen.

In het najaar van 2013 verscheen het eerste deel van de Silber-trilogie. Hierin ontdekt Liv Silber dat er een droomwereld bestaat, vol mysterieuze personages, überknappe jongens en… een losgelaten demon. Het is weer een typische Kerstin Gier-serie, romantisch, spannend, mysterieus en vol humor geschreven. Silber. Het tweede boek der dromen verscheen in 2014 en het derde deel in het najaar van 2015.

Toon aanbod