Luistervoorbeeld

Smaragdgroen

Eindeloos verliefd - Edelsteentrilogie #3
SerieEdelsteentrilogie deel 3
Auteur Kerstin Gier
Spreker Lottie Hellingman
Speelduur 12u 33m 18s
€ 14,95

Beschrijving

Gwendolyn Shepherd heeft het helemaal gehad. Met het stomme tijdreisgen waarmee ze is opgezadeld en met de geheimzinnigheid van de Wachters. Waarom vertelt niemand haar ooit iets? De reden dat ze per se naar dat verschrikkelijke bal in de achttiende eeuw moet, bijvoorbeeld. En Gideon kan ze al helemaal niet meer luchten of zien. Heeft hij zijn verliefdheid echt alleen gespeeld om de graaf van Saint Germain tevreden te houden? Ze besluit om samen met haar beste vriendin Leslie, de waterspuwergeest Xemerius en haar allang overleden opa op onderzoek uit te gaan.

Dan gebeurt er iets waardoor Gwendolyns leven nog een keer op de kop wordt gezet. Een confrontatie met de graaf van St. Germain is onvermijdelijk en Gideon is hierbij onmisbaar. Zullen ze samen het kwaad overwinnen? En zal het gebroken hart van Gwendolyn gelijmd kunnen worden?

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 4 april 2017
ISBN 9789462532861
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 15 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 12u 33m 18s
Bestandsgrootte 1035 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Kerstin Gier

Kerstin Gier (1966) is een Duits schrijfster, die voornamelijk vrouwenliteratuur schrijft, zowel onder haar echte naam als onder haar pseudoniemen Jule Brand en Sophie Bérard.

Gier werd in 1966 geboren in Bergisch Gladbach, een plaats in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. Ze studeerde Duitse taalkunde, Engelse taalkunde en musicologie, waarna ze begon met de studies bedrijfspedagogiek en communicatiepsychologie. Na verschillende banen te hebben gehad begon ze in 1995 met het schrijven van vrouwenromans. Haar eerste boek Mannen en andere rampen (oorspronkelijke titel: Männer und andere Katastrophen) werd verfilmd in 1996, met als hoofdrolspeler Heike Makatsch.

Kerstin, die zich in haar boeken voornamelijk op het vrouwelijke lezerspubliek richt, besloot om ook eens voor young adults te schrijven. De spannende en romantische Edelsteentrilogie is inmiddels naar meer dan twintig talen vertaald en prijkt wereldwijd op de bestsellerlijsten! De trilogie bestaat uit Robijnrood, Saffierblauw en Smaragdgroen.

In het najaar van 2013 verscheen het eerste deel van de Silber-trilogie. Hierin ontdekt Liv Silber dat er een droomwereld bestaat, vol mysterieuze personages, überknappe jongens en… een losgelaten demon. Het is weer een typische Kerstin Gier-serie, romantisch, spannend, mysterieus en vol humor geschreven. Silber. Het tweede boek der dromen verscheen in 2014 en het derde deel in het najaar van 2015.

Toon aanbod