Luistervoorbeeld

Saffierblauw

Eindeloos verliefd - Edelsteentrilogie #2
SerieEdelsteentrilogie deel 2
Auteur Kerstin Gier
Spreker Lottie Hellingman
Speelduur 10u 0m 55s
€ 15,95

Beschrijving

Saffierblauw is het tweede deel uit de Edelsteentrilogie van Kerstin Gier.

Gwendolyn komt uit een heel bijzondere familie. Al eeuwenlang wordt het tijdreisgen doorgegeven en Gwen is degene die dit gen heeft geërfd. Het is alleen helemaal niet zo leuk als ze had verwacht.

Ze moet allerlei ouderwetse dansen leren, ze moet weten hoe je op een soiree beschaafd met je waaier wappert (helemaal niet makkelijk!), ze moet extra geschiedenislessen volgen en dan moet ze ook nog een geheimzinnige opdracht vervullen. Het enige pluspuntje is dat ze tijdens haar tijdreizen mooie kostuums aan mag. O ja, en Gideon, haar superknappe tijdreisgenoot, is ook wel een groot pluspunt!

Een hilarisch tijdreisverhaal over de sympathieke Gwendolyn, de arrogante Gideon, de grappige waterspuwersgeest Xemerius en Gwens beste vriendin Leslie.

Edelsteentrilogie deel 2.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 20 december 2016
ISBN 9789462532878
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 15 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 0m 55s
Bestandsgrootte 825 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Kerstin Gier

Kerstin Gier (1966) is een Duits schrijfster, die voornamelijk vrouwenliteratuur schrijft, zowel onder haar echte naam als onder haar pseudoniemen Jule Brand en Sophie Bérard.

Gier werd in 1966 geboren in Bergisch Gladbach, een plaats in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. Ze studeerde Duitse taalkunde, Engelse taalkunde en musicologie, waarna ze begon met de studies bedrijfspedagogiek en communicatiepsychologie. Na verschillende banen te hebben gehad begon ze in 1995 met het schrijven van vrouwenromans. Haar eerste boek Mannen en andere rampen (oorspronkelijke titel: Männer und andere Katastrophen) werd verfilmd in 1996, met als hoofdrolspeler Heike Makatsch.

Kerstin, die zich in haar boeken voornamelijk op het vrouwelijke lezerspubliek richt, besloot om ook eens voor young adults te schrijven. De spannende en romantische Edelsteentrilogie is inmiddels naar meer dan twintig talen vertaald en prijkt wereldwijd op de bestsellerlijsten! De trilogie bestaat uit Robijnrood, Saffierblauw en Smaragdgroen.

In het najaar van 2013 verscheen het eerste deel van de Silber-trilogie. Hierin ontdekt Liv Silber dat er een droomwereld bestaat, vol mysterieuze personages, überknappe jongens en… een losgelaten demon. Het is weer een typische Kerstin Gier-serie, romantisch, spannend, mysterieus en vol humor geschreven. Silber. Het tweede boek der dromen verscheen in 2014 en het derde deel in het najaar van 2015.

Toon aanbod