Luistervoorbeeld

Muis

Auteur Gordon Reece
Spreker Anne van Veen
Speelduur 9u 6m 8s
€ 13,95

Beschrijving

Elizabeth en haar zestienjarige dochter Shelley, beiden slachtoffer van dagelijkse pesterijen en psychologische mishandeling, besluiten zich terug te trekken in Honeysuckle Cottage. In dit mooie en idyllische arbeidershuisje op het Engelse platteland denken ze eindelijk hun problemen achter zich te kunnen laten. Ze wanen zich veilig in hun kleine wereldje vol boeken en muziek. Maar op een nacht sluipt iemand hun huis binnen en iets in Shelley knapt. Ze wordt gedwongen uit te vinden waar haar tolerantiegrens ligt.

Muis is een meeslepend psychologisch drama over een sterke moeder-dochterband. Deze thriller stelt scherpe en uitdagende morele kwesties aan de kaak. De rechten zijn verkocht aan dertien landen.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 17 november 2016
ISBN 9789462533127
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 6m 8s
Bestandsgrootte 500 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Hij legt de duistere kanten bloot van de geest van twee menselijke muizen en dit levert een meesterlijke psychologische thriller op.’ (Crimezone)

‘Een absoluut droomdebuut’ (8weekly)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Gordon Reece

Gordon Reece (1963) is auteur en illustrator. Hij studeerde Engelse literatuur en rechten. Hij groeide op in Engeland en emigreerde in 2005 naar Australië. Eerder publiceerde Reece prentenboeken, stripboeken en graphic novels. Muis is zijn debuutroman.

Toon aanbod