Luistervoorbeeld

De afstand tussen jou en mij

Auteur Marina Gessner
Spreker Lotte Horlings
Speelduur 10u 12m 41s
€ 14,95

Beschrijving

Na het beluisteren van dit boek wil je nog maar één ding: je smartphone in de prullenbak gooien en 2000 kilometer wandelen met een rugzak op je rug.

McKenna heeft alles voor elkaar: goede cijfers, een leuk vriendje en een toelating voor de universiteit op zak. Maar dat is niet wat ze wil. McKenna is van plan om de universiteit een jaar uit te stellen en samen met haar beste vriendin Courtney de Appalachian Trail te gaan lopen. 3500 kilometer door de wildernis van een van de noordelijkste staten van Amerika naar het zuiden, met alleen een backpack op haar rug. Als Courtney op het laatste moment afzegt, besluit McKenna de maandenlange tocht stiekem in haar eentje af te leggen.

Als McKenna onderweg de charismatische, mysterieuze Sam tegenkomt en besluit hem van het verharde pad af te volgen, wordt haar reis opeens veel gevaarlijker – zo gevaarlijk dat McKenna moet vechten voor zowel haar leven als dat van hem.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 5 november 2016
ISBN 9789462533158
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 15 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 12m 41s
Bestandsgrootte 841 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Marina Gessner

Marina Gessner is een pseudoniem van de schrijfster Nina de Gramont. De afstand tussen jou en mij, over de achttienjarige McKenna die in haar eentje de Appalachian-trail loopt, is het eerste boek dat onder de naam Marina Gessner verschijnt, maar eerder schreef Nina de Gramont een bundel met korte verhalen, twee boeken voor volwassenen en drie young adult-boeken.

Voor haar verhalenbundel won ze een Discovery Award van the New England Booksellers Association. Voor één van haar Young Adult-boeken won ze een American Library Award. En De afstand tussen jou en mij is geselecteerd door de Junior Library Guild!

Marina studeerde Theater aan de universiteit, maar had zoveel last van podiumvrees, dat ze naar Engels overstapte. Tijdens haar masterstudie ontmoette ze de auteur en haar toekomstige man David Gessner, van wie ze de gewoonte overnam om elke dag – 365 dagen per jaar – 1000 woorden te schrijven zodra ze wakker werd. En daar zijn wij maar al te blij mee, want ze zegt zelf dat zijn werkethos de grootste invloed heeft gehad op haar schrijfproces en ervoor gezorgd heeft dat ze nu gepubliceerd schrijfster is! Ze woont momenteel met haar man en dochter aan de kust in North Carolina in de Verenigde Staten, waar ze docent Creative Writing is aan de UNCW, de Universiteit van North Carolina in Wilmington.

Marina houdt verder van series kijken, zoals Downton Abbey, Gilmore Girls en Sex and the City en heeft ze een superleuke hond waarmee ze graag in het bos wandelt. Ze is ook erg (politiek) actief op Twitter.

Toon aanbod