Renate
Renate

Renate

Renate staat op een keerpunt in haar leven. Ze heeft aanwijzingen dat haar man vreemdgaat met een collega, haar twee kinderen uit haar eerste huwelijk zijn de deur uit en op haar werk kan ze zich maar moeilijk concentreren.

Auteur

Rita Spijker

Spreker

Inge Ipenburg

Speelduur

7 uur 7 min

€ 14,95

Beschrijving

De langverwachte opvolger van Tussen zussen.

Renate staat op een keerpunt in haar leven. Ze heeft aanwijzingen dat haar man vreemdgaat met een collega, haar twee kinderen uit haar eerste huwelijk zijn de deur uit en op haar werk in een hospice kan ze zich maar moeilijk concentreren. Ondanks de overgang is haar zin in seks niet afgenomen. Integendeel: met haar gevoelens van jaloezie en met haar verlangen het leven voluit te leven weet ze zich geen raad.

Om haar gedachten te ordenen besluit ze tijdelijk in een idyllisch huisje op een tuinpark te gaan wonen. Maar dan krijgt ze bericht dat de partner van een goede vriendin ongeneeslijk ziek is.

Renate reist in haar eentje naar Wales om hen te bezoeken en haar vriendin te steunen.

Via de TussenZussen-app deelt Renate lief en leed met haar drie zussen. Ook hun levens hebben een wending genomen. Tessa, die in de vrije liefde geloofde, is moeder geworden. Marit staat op het punt om haar huwelijk op het spel te zetten. Anne is helemaal opgebloeid na een borstverkleining en nu blijkt haar man toe te zijn aan een transformatie. Maar wat er ook gebeurt, de zussen vormen een hecht vangnet voor elkaar.

Rita Spijker is voor haar eerdere romans geroemd om haar zintuiglijke schrijfstijl. In Renate neemt ze, met haar gevoelige toon, haar lezers wederom mee in de levens van de vier zussen.

Details

Imprint

Storytel Publishing NL

Uitgever

Storytel Publishing Netherlands NL B.V.

Publicatiedatum

8 juni 2017

ISBN

9789462533318

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 7 min

Bestandsgrootte

391 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Rita Spijker Bekijk alles

Tussen zussen

Tussen zussen

Rita Spijker

€ 12,50

Meer spreker Inge Ipenburg Bekijk alles

Weerloos

Weerloos

Joop van Riessen

€ 12,99
De donkere kant van Sally Diamond
€ 15,99
Misdaad op leeftijd
€ 14,99
Waarom we logen

Waarom we logen

Karin Slaughter

€ 14,99