Luistervoorbeeld

Drie vrienden, een huis (en een klusjesman)

SerieDrie vrienden deel 2
Auteur Astrid Harrewijn
Spreker Miryanna van Reeden
Speelduur 8u 44m 50s
€ 15,95

Beschrijving

Het perfecte boek voor iedereen die Wij en Het Rosie-project al uit heeft.

Sommige dingen doe je gewoon niet als je halverwege de dertig bent. Zoals je veilige vaste baan, je huis in Limburg en het vooruitzicht van een bruiloft inruilen voor een tijdelijke baan bij het Van Gogh Museum in Amsterdam. Noor doet het wél, tot verdriet van haar ouders en haar vriend. Ze betrekt samen met haar jongere zusje Kiki en studievriend Joost een verwaarloosd pandje aan de Herengracht. Kiki is bewust single, het zwarte schaap van de familie en ziet de wereld als haar speeltuin. Ze werkt voor Jeff Koons en brengt zijn spraakmakende tentoonstelling naar het Stedelijk. Joost, een vriendelijke maar ietwat stoffige vrijgezel, werkt als adviseur bij het Rijksmuseum.

Noor, Kiki en Joost delen lief, leed en de voordeur met elkaar en kennen maar één harde regel: thuis wordt er niet gesproken over het werk op het Museumplein. Terwijl het huis een verbouwing ondergaat ontdekt Noor zichzelf, de waarde van vriendschap, en een groot schandaal in de kunstwereld. Kortom: ze ontdekt het leven.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 13 juni 2017
ISBN 9789462533462
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 44m 50s
Bestandsgrootte 481 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Grappig, verrassend en helemaal van nu.’ (Flair)

'Humor op topsnelheid.' (de Volkskrant)

'Op-en-top ontspanning.' (Glossy)

‘Heerlijk leesplezier!’ (De Telegraaf)

‘Verslavend goed!’ (Chicklit.nl)

'Ik heb dit boek in twee dagen compleet verslonden.' (***** Norma, Vriendin)

'Ik betrapte mezelf er meermaals op dat ik met een grote glimlach op mijn mond zat te lezen.' (perfecteburenleesclub.blogspot.nl)

'Ik ben fan van de cover, en fan van Astrid Harrewijn en haar drie vrienden van Herengracht 86.' (boekenleven.wordpress.com)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Astrid Harrewijn

Astrid Harrewijn (1963) studeerde rechten en was daarna werkzaam als vertaalster. Na het winnen van een schrijfwedstrijd debuteerde ze in 2006 met de roman Ja kun je krijgen. Ze heeft inmiddels zeven romans gepubliceerd. Ze heeft een onmiskenbaar eigen stijl en schrijft met humor over de valkuilen van ons dagelijks bestaan. Astrid Harrewijn woont in Den Haag met haar man en hond Saartje, en heeft twee studerende dochters.

Toon aanbod