Luistervoorbeeld

De vlinder en de storm

SerieHartland trilogie deel 1
Auteur Walter Lucius
Spreker Chava voor in 't Holt
Speelduur 15u 33m 12s
€ 15,95

Beschrijving

De vlinder en de storm van Walter Lucius is een razend spannende thriller voor de lezers van Stieg Larssons Millennium-serie. Het is het eerste boek in de Hartland Trilogie en werd bekroond met de Schaduwprijs.

Achter een ordinaire hit-and-run op een Afghaans jongetje in het Amsterdamse Bos blijkt een wereld van kindersmokkel en machtsmisbruik schuil te gaan. Journalisten Farah Hafez en Paul Chapelle gaan op onderzoek uit en raken levensgevaarlijk verstrikt in een internationaal crimineel netwerk en een politiek spel.

Hartland trilogie #1

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 8 mei 2017
ISBN 9789462533950
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 15u 33m 12s
Bestandsgrootte 1280 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Debuteren met een meesterwerk? Walter Lucius toont met De vlinder en de storm aan dat het kan. ****" (De Limburger)

"De vlinder en de storm is een veelbelovend begin van deze trilogie en voor de fans van Stieg Larsson zeker een aanrader. ****" (VrouwenThrillers.nl)

"De vlinder en de storm is goed bevallen, voor een debuut vind ik het boek geweldig. Het boek begint al erg spannend en deze spanning neemt alleen maar toe. Deze dikke pil smaakt absoluut naar meer." (charlottesweb.blogspot.nl)

"Echt een aanrader voor wie van spanning, vaart en complotten houdt." (bezetenboeken.nl)

"De vlinder en de storm is het eerste deel in de Hartland trilogie en met recht wordt deze vergeleken met de Millennium trilogie. Spannend, intrigerend en echt een boek dat je in een ruk uit wilt lezen. ****" (MoreDelight.com)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Walter Lucius

Walter Lucius was het schrijverspseudoniem van scenarist en producent Walter Goverde (1954-2021). De vlinder en de storm is het eerste deel van de Hartland-trilogie en tevens zijn fictiedebuut.

Walter werkte als scenarist, regieassistent en regisseur voor theatergroep Affect, het Zuidelijk Toneel en de Blauwe Maandag Compagnie. Als televisieregisseur maakte hij dramaproducties, documentaires en items. Bijna tien jaar lang was hij ook regisseur van Het Klokhuis.

Met zijn eigen audiovisueel bedrijf Odyssee Producties realiseerde hij voor een aantal ministeries projecten zoals de inburgeringsfilm Naar Nederland.

Toon aanbod