Luistervoorbeeld

Schaduwvechters

SerieHartland trilogie deel 2
Auteur Walter Lucius
Voorlezer Chava Voor in 't Holt
Speelduur 12u 32m 55s
€ 15,95

Beschrijving

Schaduwvechters van Walter Lucius is een razend spannende thriller voor de lezers van Stieg Larssons Millennium-serie. Het is het tweede boek in de Hartland Trilogie. Het eerste boek, De vlinder en de storm, werd bekroond met de Schaduwprijs.

Journaliste Farah Hafez wordt gezocht door internationale veiligheidsdiensten vanwege haar vermeende aandeel in een gijzelingsactie in Moskou. Ze vlucht naar Jakarta om haar onderzoek naar de criminele praktijken van een Russische oligarch door te zetten. Gesteund door collega Paul Chapelle, die in Moskou en Johannesburg nieuwe sporen vindt, legt ze het internationale netwerk van de Rus bloot...
Hartland trilogie #2

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 8 juni 2017
ISBN 9789462533967
Taal Nederlands
Speelduur 12u 32m 55s
Bestandsgrootte 1034 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Walter Lucius is een verborgen parel tussen de Nederlandse thrillerauteurs. Zowel De vlinder en de storm als Schaduwvechters behoren tot de absolute top: gelaagde thrillers, vol spanning en rijke dialogen. Van internationale klasse!’ (Kim Moelands, auteur en winnaar Hebban Crimezone Award)

‘Alsof je een seizoen van Homeland in boekvorm leest. Nagelbijten tot het einde!’ (Max Magazine)

‘Schaduwvechters van Walter Lucius is een razend spannende thriller voor de lezers van Stieg Larssons Millennium-serie.’ (Liesbeth, Boekhandel Thomas, Bergen)

‘Wat een prachtig boek. Levendige omschrijvingen van de omgeving waar de hoofdpersonen zijn. Voelde haast filmisch. Ik heb er erg van genoten!’ (Boekhandel Thomas)

‘Lucius is een nieuwe ster aan het Nederlandse thrillerfirmament, die vergelijkingen met een grootheid als Stieg Larsson glansrijk kan doorstaan. (...) We kijken met spanning uit naar het laatste deel in de serie.’ (de Volkskrant)

‘Wat een wervelend geheel is dit verhaal om in rond te dolen. Ik ben ontzettend benieuwd naar het derde en laatste deel.’ (bezetenboeken.nl)

‘Een zeer spannende thriller die extra leuk wordt door de afwisseling van de verhaallijnen.’ (Drukinkt.net)

‘Veel actie en mooie beschrijvingen maken dit tot een lekker leesbaar spannend boek.’ (Algemeen Dagblad)

‘Vanaf de eerste bladzijde wordt de lezer meegevoerd in een uitermate spannend verhaal met veel actie. De nauwkeurige en filmische schrijfstijl laten je meeleven met de emoties en de angsten van de personages. De ontwikkelingen in Schaduwvechters zijn divers en blijven voortduren waardoor het eventueel mogelijk is de draad kwijt te raken, maar toch is het verhaal zo opgezet dat het goed te volgen blijft. ****’ (VrouwenThrillers.nl)

‘Uitnodigend, mysterieus en sprankelend smaken de covers naar meer. Lucius heeft het hem gelapt! Hij zet fantastische verhalen neer, volkomen in stijl en met veel vaart. Hij beheerst de vaardigheid een stevig verhaal zeer gedetailleerd uit te werken zonder dat het aan tempo inboet. Walter Lucius: onthoud die naam!’ (Boeken Bloggenderwijs)

‘Schaduwvechters van Walter Lucius is een thriller met internationale allure die je vanaf begin tot eind bezig zal houden. De spanningsboog is goed gespannen en je blijft je verbazen over de ontwikkelingen. Echt een aanrader om te lezen dus. ****’ (MoreDelight.com)

‘Schaduwvechters is een krachtig en bondig geschreven boek, waarin continu van alles in ontwikkeling is. Hierdoor blijf je als lezer geboeid tot en met de laatste letter. Het boek is een lust om te lezen en een parel voor in je boekenkast. ****’ (The Book Girl)

‘Als je eenmaal begonnen bent met lezen wil je niet meer stoppen en houdt het boek je in zijn greep. Schaduwvechters staat bol van de spanning, actie en intriges. Het wachten is op deel drie van deze trilogie. Walter Lucius heeft met recht zijn plaats verworven in de top van de Nederlandse thrillerauteurs! ****’ (ThrillZone)

Over de auteur
Photo Walter Lucius
Walter Lucius

Walter Lucius is het schrijverspseudoniem van scenarist en producent Walter Goverde. De vlinder en de storm is het eerste deel van de Hartland-trilogie en tevens zijn fictiedebuut.

Walter werkte als scenarist, regieassistent en regisseur voor theatergroep Affect, het Zuidelijk Toneel en de Blauwe Maandag Compagnie. Als televisieregisseur maakte hij dramaproducties, documentaires en items. Bijna tien jaar lang was hij ook regisseur van Het Klokhuis.

Met zijn eigen audiovisueel bedrijf Odyssee Producties realiseerde hij voor een aantal ministeries projecten zoals de inburgeringsfilm Naar Nederland.

Toon aanbod