Luistervoorbeeld

De wonderjaren van Billy Marvin

Auteur Jason Rekulak
Voorlezer Jurjen van Loon
Speelduur 7u 6m 29s
€ 14,95

Beschrijving

Ongelooflijk humoristische roman. Een liefdesverklaring aan de jaren tachtig.

Als je ooit verliefd bent geweest, of een spelcomputer hebt gehad, of Rad van Fortuin hebt gekeken, en je gevoel voor humor hebt, dan is De wonderjaren van Billy Marvin het luisterboek voor jou.

Het is 1987. De veertienjarige vrienden Billy, Alf en Clark hebben maar één doel: een exemplaar bemachtigen van de nieuwe Playboy, met blootfoto's van Wheel of Fortune-gastvrouw Vanna White. Ze zijn te jong om er een te kopen, dus probeert Billy via de winkeliersdochter toegang te krijgen - met verstrekkende gevolgen...

Met z'n vaart en humor is De wonderjaren van Billy Marvin een onvergetelijk, prachtig geplot verhaal over een tijdschriftenroof, volwassen worden, computers en liefde.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 11 juli 2017
ISBN 9789462534728
Taal Nederlands
Speelduur 7u 6m 29s
Bestandsgrootte 391 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'The Impossible Fortress leest als een ouderwetse Spielberg-film - een heerlijk, grappig en ontroerend eerbetoon aan alle nerds en buitenbeentjes, gesitueerd in een magische tijd toen cassettebandjes goud waren, telefoons een snoer hadden en Playboy voor de grootste opwinding zorgde. Dit is je volgende favoriete boek.' (Seth Grahame-Smith, schrijver van Pride and Prejudice en Zombies)

‘De wonderjaren van Billy Marvin is met enorm veel vaart en humor geschreven en eigenlijk is het een roman over volwassen worden, computers en liefde.’ (Damespraatjes)

‘Iedereen die zijn kinderjaren in de jaren 80 beleefde, zal smullen van dit humoristische en nostalgische boek De wonderjaren van Billy Marvin van Jason Rekulak.’ (Elegance)

‘Als je houdt van een goed coming-of-age verhaal, een echte feelgood met een beetje liefde, mag je De wonderjaren van Billy Marvin absoluut niet overslaan.’ (Hebban)

‘De wonderjaren van Billy Marvin las ik in één ruk uit! Wat een ontzettend leuk, lief, vermakelijk boek is dat! Nu al één van de beste boeken van 2017!’ (Hey Mariek)

Over de auteur
Photo Jason Rekulak
Jason Rekulak

Jason Rekulak (1971) is uitgever van Quirk Books en was daar verantwoordelijk voor het succes van onder meer De bijzondere kinderen van Mevrouw Peregrine.

Toon aanbod