Luistervoorbeeld

Een modehuis in Barcelona

Auteur Núria Pradas Andreu
Voorlezer Karin Douma
Speelduur 12u 23m 37s
€ 15,95

Beschrijving

Een modehuis in Barcelona van Nuria Pradas is een meeslepend liefdesverhaal, gebaseerd op de nog steeds bestaande modehuis Santa Eulalia in Barcelona.

Andreu Molins begint in Barcelona modehuis Santa Eulalia en heeft algauw groot succes. Hij bezoekt Parijse modeshows en laat zich inspireren door spraakmakende haute couture. Zijn zaak wordt dé plek waar de gegoede klasse komt voor de nieuwste mode.

Als topverkoopster Laia Calvet ongehuwd zwanger raakt, mag ze van Andreu doorwerken. Mode is haar passie, haar persoonlijk leven verloopt tragisch. Het wel en wee van Laia en van iedereen die bij Santa Eulalia werkt blijft verstrengeld met het modehuis, door de turbulente jaren van burgeroorlog en crisis heen.

Tot op de dag van vandaag is het glamoureuze Santa Eulalia een familiebedrijf in een van de belangrijkste winkelstraten van Barcelona.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 11 mei 2017
ISBN 9789462535169
Taal Nederlands
Speelduur 12u 23m 37s
Bestandsgrootte 1021 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Een heerlijke familiesaga over de gegoede burgerij en de werkende klasse.’ (El País)

Over de auteur
Photo Núria Pradas Andreu
Núria Pradas Andreu

Núria Pradas (1954) is geboren in Barcelona. Ze werkte lange tijd als docente Catalaans en schreef diverse romans. Haar roman Sota el cel werd bekroond met de Carlemany Award. Een modehuis in Barcelona baseerde zij geheel op werkelijke gebeurtenissen en feiten, mede dankzij de eigen archieven van Santa Eulalia.

Toon aanbod