Luistervoorbeeld

Muggenland

Een roadtrip
Auteur David Arnold
Spreker Marlies Somers
Speelduur 8u 52m 50s
€ 14,95

Beschrijving

"Ik ben een verzameling van rariteiten, een circus van neuronen en elektronen: mijn hart is de circusdirecteur, mijn ziel is een trapezeartiest en de wereld is mijn publiek. Het klinkt vreemd, want dat is het, en dat is het, omdat ik vreemd ben."

Het leven van Mim Malone staat op zijn kop. Haar vader en nieuwe stiefmoeder besloten te verhuizen, waardoor Mim opeens in de wastelands van Mississipi woont, in plaats van haar vertrouwde Ohio. En voordat deze storm goed en wel is gaan liggen, hoort ze dat haar moeder ziek is geworden.

Mim laat haar nieuwe leven achter zich en stapt in een Greyhound-bus richting het noorden, naar haar échte thuis en échte moeder. Als haar duizenden kilometers lange reis opeens anders loopt dan verwacht, moet Mim de strijd met haar eigen demonen aangaan, met een beetje hulp van een paar bijzondere medereizigers.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 4 augustus 2017
ISBN 9789462538016
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 15 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 52m 50s
Bestandsgrootte 732 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo David Arnold

David Arnold is een Amerikaane schrijver van verhalen (en liedjes). Zijn debuut Mosquitoland werd in meer dan tien landen vertaald en ontving veel lovende reacties. Zijn nieuwe boek Kids of appetite is een tragikomedie over een slapende onderzeeër, zonsondergangen, ijs en een boomgaard. Over een eerste liefde en een allesverwoestend verlies.

Toon aanbod