Verademing
Verademing

Verademing

Goed ademhalen voor ontspanning, meer energie, beter slapen, sneller afvallen

De boeddhistische monnik, de topsporter en de gezonde mens hebben met elkaar gemeen dat ze, in rust, niet te snel ademen. Hoe komt dit? Wat gebeurt er dan in je lijf en in je hoofd? En wat kun je er zelf aan doen om het op te lossen?

Auteurs

Bram Bakker, Koen de Jong

Spreker

Bram Bakker

Speelduur

2 uur 57 min

€ 12,95

Beschrijving

De boeddhistische monnik, de topsporter en de gezonde mens hebben met elkaar gemeen dat ze, in rust, niet te snel ademen. Zonder een fysieke inspanning is een gezonde ademfrequentie namelijk vier tot acht keer per minuut.

Veel mensen echter ademen continu sneller, tot meer dan twintig keer per minuut. Dat is zinloos en energievretend. Je kunt extra energie krijgen door simpelweg rustiger te ademen. In het boek staan ademhalingsoefeningen om zelf te proberen. Een ontregelde ademhaling is ook de oorzaak van uiteenlopende klachten als burn-out, hartkloppingen, concentratieproblemen, hoofdpijn, rugpijn, slaapproblemen, obstipatie en angststoornissen.

Hoe komt dit? Wat gebeurt er dan in je lijf en in je hoofd? En wat kun je er zelf aan doen om het op te lossen? Daarover gaat dit boek.

Details

Imprint

Storytel Publishing NL

Uitgever

Storytel Publishing Netherlands NL B.V.

Publicatiedatum

27 oktober 2017

ISBN

9789462538030

Taal

Nederlands

Speelduur

2 uur 57 min

Bestandsgrootte

162 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Tags

Meer auteur Bram Bakker Bekijk alles

Oud zeer
1.0

Oud zeer

Bram Bakker

€ 9,99

Meer spreker Bram Bakker Bekijk alles

Oud zeer
1.0

Oud zeer

Bram Bakker

€ 9,99