Luistervoorbeeld

Verademing

Goed ademhalen voor ontspanning, meer energie, beter slapen, sneller afvallen
Auteur Bram Bakker, Koen de Jong
Voorlezer Bram Bakker
Speelduur 2u 57m 11s
€ 12,95

Beschrijving

De boeddhistische monnik, de topsporter en de gezonde mens hebben met elkaar gemeen dat ze, in rust, niet te snel ademen. Zonder een fysieke inspanning is een gezonde ademfrequentie namelijk vier tot acht keer per minuut.

Veel mensen echter ademen continu sneller, tot meer dan twintig keer per minuut. Dat is zinloos en energievretend. Je kunt extra energie krijgen door simpelweg rustiger te ademen. In het boek staan ademhalingsoefeningen om zelf te proberen. Een ontregelde ademhaling is ook de oorzaak van uiteenlopende klachten als burn-out, hartkloppingen, concentratieproblemen, hoofdpijn, rugpijn, slaapproblemen, obstipatie en angststoornissen.

Hoe komt dit? Wat gebeurt er dan in je lijf en in je hoofd? En wat kun je er zelf aan doen om het op te lossen? Daarover gaat dit boek.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 27 oktober 2017
ISBN 9789462538030
Taal Nederlands
Speelduur 2u 57m 11s
Bestandsgrootte 162 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Bram Bakker
Bram Bakker

Bram Bakker (1963) studeerde geneeskunde, specialiseerde zich tot psychiater en promoveerde op paniekaanvallen. Naast zijn praktijk als psychiater is hij actief als publicist waarbij hij zijn eigen expertise combineert met die van andere deskundigen. Recente boeken van Bram Bakker verschenen bij uitgeverij Lucht zijn: Blijf Beter en Mateloos.

Toon aanbod