Luistervoorbeeld

Eleanor & Park

Auteur Rainbow Rowell
Spreker Yora Rienstra
Speelduur 8u 21m 49s
€ 14,95

Beschrijving

Als Eleanor voor het eerst de schoolbus in stapt, baalt Park dat ze naast hem komt zitten. Ze ziet er niet uit, vindt hij. Maar al snel denkt hij daar anders over. Ook Eleanor kijkt uit naar de ritjes van en naar school. Het zijn de enige momenten waarop ze echt leeft. Thuis moet ze voortdurend op haar hoede zijn. Haar stiefpa heeft haar een keer het huis uit geschopt. Als hij ontdekt dat ze een vriendje heeft, zal de hel losbreken.

Dit intrigerende luisterboek vertelt het verhaal van de twee buitenbeentjes Eleanor en Park, tijdens één schooljaar in 1986.

Ze delen hun passie voor stripboeken en muziek. Ze zijn slim genoeg om te weten dat een eerste liefde bijna nooit standhoudt, maar ook dapper en wanhopig genoeg om het te proberen.

- Won diverse prijzen waaronder de Publishers Weekly Best Children’s Book of 2013
- Voor lezers van Gayle Foreman en John Green
- Onvergetelijke personages bespreken zware thema’s doorspekt met hilarische scènes

Dit boek ademt liefde; de belachelijkheid en onontkoombaarheid van liefde, maar ook de kracht en energie die uitgaat van houden van. Die eerste liefde die hartverscheurend kan zijn en je tot wanhoop kan drijven. Het einde is onverwacht en compromisloos, wat maakt dat je meteen opnieuw wilt gaan lezen.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 18 augustus 2017
ISBN 9789462538566
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 15 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 21m 49s
Bestandsgrootte 460 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Tot over mijn oren verliefd op dit boek.' (John Green)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Rainbow Rowell

Rainbow Rowell (1973) schrijft zowel boeken voor volwassenen als voor jongeren. Tot 2012 werkte ze als journalist en columnist voor een krant in Nebraska (VS), waar ze woont met haar echtgenoot en twee zoons. Als ze niet aan het schrijven is, leest ze stripboeken, plant ze reisjes naar Disney World en discussieert ze over zaken die er eigenlijk niet zo toe doen in het grote geheel.

Toon aanbod