Luistervoorbeeld

Carry on

De opkomst en ondergang van Simon Snow
Auteur Rainbow Rowell
Spreker Ricardo Blei
Speelduur 13u 23m 25s
€ 14,95

Beschrijving

Simon Snow wil gewoon relaxen en genieten van zijn laatste jaar op de Watford School of Magicks, maar iedereen valt hem lastig.

Zijn vriendin heeft het uitgemaakt, zijn beste vriend is een plaaggeest, en zijn mentor probeert hem in de bergen te verstoppen, waar hij misschien veilig zal zijn. Simon kan niet eens blij zijn met het feit dat zijn kamergenoot en oude rivaal spoorloos verdwenen is, omdat hij zich zorgen blijft maken over het kwaad. En er zijn spoken. En vampiers. En verschrikkelijke, duivelse dingen die proberen om Simon neer te halen. Als je 's werelds krachtigste magiër bent, kun je nooit even relaxen en genieten.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 3 oktober 2017
ISBN 9789462538573
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 15 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 13u 23m 25s
Bestandsgrootte 1104 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Rainbow Rowell

Rainbow Rowell (1973) schrijft zowel boeken voor volwassenen als voor jongeren. Tot 2012 werkte ze als journalist en columnist voor een krant in Nebraska (VS), waar ze woont met haar echtgenoot en twee zoons. Als ze niet aan het schrijven is, leest ze stripboeken, plant ze reisjes naar Disney World en discussieert ze over zaken die er eigenlijk niet zo toe doen in het grote geheel.

Toon aanbod