Luistervoorbeeld

Fangirl

Auteur Rainbow Rowell
Spreker Chava voor in 't Holt
Speelduur 13u 28m 29s
€ 14,95

Beschrijving

Cath is fan van Simon Snow, maar zo zijn er wel meer. Het enige verschil is dat een Simon Snow-fan zijn voor Cath net zo veel betekent als kunnen ademen voor de rest van de mensheid. Als Cath niet over Simon Snow leest, in boeken waarin hij de hoofdpersoon is of op forums, dan schrijft ze fanfictie of verkleedt ze zich als een van de personages uit de films.

Tot nu toe was haar tweelingzus Wren net zo gek op Simon Snow, maar nu ze gaan studeren is het fangirlen er voor Wren wel een beetje af. Cath zal nu dus alleen door haar veelal fictieve leven moeten gaan. Maar is ze daar wel klaar voor? Haar nieuwe kamergenoot Reagan is in ieder geval vastbesloten om Cath een handje te helpen. Samen trekken ze ten strijde tegen veeleisende docenten, manische ouders en sluimerende verliefdheden en komt Cath erachter dat nerd zijn eigenlijk wel heel cool is.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 1 november 2017
ISBN 9789462538580
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 15 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 13u 28m 29s
Bestandsgrootte 1110 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Rainbow Rowell

Rainbow Rowell (1973) schrijft zowel boeken voor volwassenen als voor jongeren. Tot 2012 werkte ze als journalist en columnist voor een krant in Nebraska (VS), waar ze woont met haar echtgenoot en twee zoons. Als ze niet aan het schrijven is, leest ze stripboeken, plant ze reisjes naar Disney World en discussieert ze over zaken die er eigenlijk niet zo toe doen in het grote geheel.

Toon aanbod