Luistervoorbeeld

Een eenzame kerst?

Auteur Amanda Prowse
Spreker Karin Douma
Speelduur 9u 27m 28s
€ 14,95

Beschrijving

Meg is een alleenstaande moeder en is gelukkig met haar zoontje Lucas. Maar tijdens de periode voor Kerstmis begint het altijd te kriebelen. De versierde straten, de winkels vol met kerstcadeautjes en de supermarkten die alle soorten feestmaaltijden aanprijzen.

Meg droomt al jaren van een heel gezellige en sfeervolle kerst. Met een echte kerstboom, versieringen in huis en cadeautjes bij de open haard. Maar ja, er mist toch iets in haar leven. En voor wie zou ze het eigenlijk doen? Alleen voor haar zoontje? Zal ze weer alleen zijn deze Kerst? Of verandert alles door een ontmoeting met een onbekende?

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 21 december 2017
ISBN 9789462538733
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 27m 28s
Bestandsgrootte 779 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Amanda Prowse

Amanda Prowse nam ontslag als management consultant en besloot full time te gaan schrijven. Haar eerste boek Poppy Day publiceerde ze zelf in oktober 2011 als e-book en werd al snel door een Engelse uitgeverij opgemerkt. Er werden in no time ruim 300.000 van verkocht. Het is de ambitie van Amanda Prowse verhalen te schrijven die de lezers weerhoudt het slaapkamerlampje uit te doen; het neerzetten van verhaallijnen en hoofdpersonen die de lezer in iedere stap wil volgen.

Toon aanbod