Luistervoorbeeld

Een andere liefde

Auteur Amanda Prowse
Spreker Karin Douma
Speelduur 10u 16m 39s
€ 13,95

Beschrijving

In een van de meest gewilde trendy woonwijken van Bristol woont Romilly. Ze heeft met haar man dag en nacht gewerkt om hier te kunnen wonen. Ze is gek op haar prachtige dochter en haar zorgzame echtgenoot. Kortom, een perfect gezin.

Maar het zijn altijd drukke, hectische dagen. Na zo’n lange dag maakt een glaasje wijn veel goed. Als er plots wat dingen misgaan, sluipen onzekerheden in haar leven. En steeds vaker maakt ze zich zorgen. En één glas wijn wordt een fles. En één fles worden er twee. Haar gezin was haar enige liefde maar na jarenlang in het geheim te drinken moet ze uiteindelijk toch toegeven dat ze verslaafd is geraakt aan ‘een andere liefde’.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 21 september 2017
ISBN 9789462538771
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 16m 39s
Bestandsgrootte 847 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Amanda Prowse

Amanda Prowse nam ontslag als management consultant en besloot full time te gaan schrijven. Haar eerste boek Poppy Day publiceerde ze zelf in oktober 2011 als e-book en werd al snel door een Engelse uitgeverij opgemerkt. Er werden in no time ruim 300.000 van verkocht. Het is de ambitie van Amanda Prowse verhalen te schrijven die de lezers weerhoudt het slaapkamerlampje uit te doen; het neerzetten van verhaallijnen en hoofdpersonen die de lezer in iedere stap wil volgen.

Toon aanbod