Luistervoorbeeld

Weg van alles

Soms moet je vluchten om de weg naar huis terug te vinden
Auteur Fiona Higgins
Voorlezer Inge Ipenburg
Speelduur 13u 10m 37s
€ 14,95

Beschrijving

Met Weg van alles heeft Fiona Higgins een ontroerende maar vooral sprankelende roman geschreven over liefde, verlies en jezelf tegenkomen, gegoten in een roadtrip met alle bijbehorende ups en downs, voor de fans van Jojo Moyes.

Als Paula hoort dat haar dochter digitaal gepest wordt en haar man haar heeft bedrogen, kan ze maar één oplossing bedenken: weg van alles. Ze pikt haar kinderen op van school, hangt de caravan waarin haar vader woont achter de auto en gaat op reis, dwars door Australië. De enige regel die ze instelt is ‘geen technologie’ – geen telefoons, geen tablets, geen laptops. Het is tijd om te herontdekken, daar waar het wérkelijk om gaat in het leven. Het klinkt eenvoudig, maar de reis heeft verrassende complicaties voor haar in petto.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 27 september 2017
ISBN 9789462539020
Taal Nederlands
Speelduur 13u 10m 37s
Bestandsgrootte 724 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Fiona Higgins snijdt onderwerpen aan waarover je nooit uitgesproken raakt.’ (Red)

Over de auteur
Photo Fiona Higgins
Fiona Higgins

Fiona Higgins werkte jarenlang bij non-profitorganisaties in Australië alvorens ze voor langere tijd naar Bali vertrok. Tegenwoordig woont ze met haar man en drie kinderen in Sydney. Haar twee eerdere romans Pas jij even op? en Weg van alles verschenen eerder eveneens bij Ambo|Anthos uitgevers.

Toon aanbod