Luistervoorbeeld

Thirteen reasons why

Een testament
Auteur Jay Asher
Spreker Job Bovelander, Chava voor in 't Holt
Speelduur 7u 15m 17s
€ 13,95

Beschrijving

Stel je voor. Je zit op de middelbare school en bent verliefd - op het meest bijzondere meisje van de klas natuurlijk. Een tijdlang bewonder je haar vanuit de verte. Je weet zeker dat je haar nooit kunt krijgen. En dan opeens, is er die avond. Er gebeurt niets, maar jullie praten, er is een klik, en een belofte van meer.

En dan is ze er opeens niet meer. Ze is dood. Hannah heeft zelfmoord gepleegd. Daarvoor had ze niet één maar dertien redenen. Er zijn, volgens haar, dertien schuldigen. En die klaagt ze persoonlijk aan in een getuigenis die ze op cassettebandjes heeft opgenomen.

En dan liggen opeens die bandjes voor jouw deur...

Jay Asher schreef het verhaal van Hannah, en van Clay, die de bandjes vindt. Maar liefst 57 (!) weken prijkte Thirteen Reasons Why op de New York Times Bestseller List. En niet voor niets.

Het is een boek dat de lezer niet meer loslaat. De lezer kan niet stoppen tot alle bandjes zijn afgeluisterd... net als Clay.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 21 december 2017
ISBN 9789462539358
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 15 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 15m 17s
Bestandsgrootte 399 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jay Asher

Jay Asher (1975) is geboren in Arcadia, California. Hij debuteerde als schrijver in 2007 met het succesvolle young adult-boek Thirteen reasons why, dat ook onder die titel in Nederland verscheen. Het boek stond maar liefst 57 weken op de New York Times Bestseller List.

Zijn tweede roman The Future of Us (2011) schreef hij samen met auteur Carolyn Mackler. Het vertelt het verhaal van twee vrienden die in 1996 een blik kunnen werpen op hun facebookpagina van vijftien jaar later en op die manier hun lot weten te veranderen. Ook deze roman is een groot succes.

Toon aanbod