In het oranje ochtendlicht
In het oranje ochtendlicht

In het oranje ochtendlicht

‘Doodgaan is niet het einde van de wereld,’ vertrouwt haar moeder aan Nina Riggs toe. Dat neemt niet weg dat de klap groot is als Riggs op haar achtendertigste te horen krijgt dat ze een ongeneeslijke vorm van kanker heeft.

Auteur

Nina Riggs

Spreker

Miryanna van Reeden

Speelduur

8 uur 10 min

€ 14,95

Beschrijving

In het oranje ochtendlicht van Nina Riggs is het hartverscheurende verhaal van een vrouw die licht vond in de diepste duisternis.

‘Doodgaan is niet het einde van de wereld,’ vertrouwt haar moeder, die op dat moment niet lang meer te leven heeft, Nina Riggs toe. Dat neemt niet weg dat de klap groot is als Riggs op haar achtendertigste te horen krijgt dat ze een ongeneeslijke vorm van kanker heeft. De dood zit haar op de hielen.

Wat is de betekenis van leven als de dood nadert? Hoe bereid je je voor op een definitief afscheid van je dierbaren? Met de weergaloze essays van Montaigne en Emerson als leidraad beschrijft Riggs hoe het is als schrijver, als moeder en als echtgenote verder te leven na zulk intens droevig nieuws. Van de kleine, dagelijkse handelingen tot de moeilijke gesprekken die ze moet voeren met haar twee jonge zoontjes: Riggs beschrijft haar laatste maanden vol warmte, met lichtheid en humor. In het onberispelijke oranje licht is een inspirerend, ontroerend en vooral enorm levensbevestigend boek over onze sterfelijkheid.

Details

Imprint

Storytel Publishing NL

Uitgever

Storytel Publishing Netherlands NL B.V.

Publicatiedatum

22 oktober 2017

ISBN

9789462539419

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 10 min

Bestandsgrootte

449 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Miryanna van Reeden Bekijk alles

Voor een glimlach

Voor een glimlach

Mienke Fijen

€ 6,99

Klein huiselijk leed VI

Sylvia Witteman

€ 7,99

Klein huiselijk leed V

Sylvia Witteman

€ 7,99

Klein huiselijk leed IV

Sylvia Witteman

€ 7,99