Luistervoorbeeld

Mijn beste team ooit!

In 7 stappen naar Golden Leadership
Auteur Gwen Dudok van Heel
Voorlezer Gwen Dudok van Heel
Speelduur 5u 57m 44s
€ 14,99

Beschrijving

Je geeft leiding aan één of meerdere teams. Je bent ambitieus en je onderzoekt altijd hoe het nog beter kan. Je lijkt in jouw zoektocht daarin veel op een topsportcoach die zijn team naar het allerhoogste niveau brengt en enkel en alleen voor GOUD gaat. Dat stelt hoge eisen aan jou en aan jouw medewerkers. Je zoekt die laatste stap naar de hoogste trede van leiderschap.

Mijn beste team ooit! biedt 7 praktische stappen waarmee jij jezelf en jouw medewerkers kan laten groeien naar GOUD. Het beschrijft de weg van het zilver – van net niet – naar het goud - van net wel. Waardoor met meer vertrouwen, verbinding en energie meer resultaat wordt geboekt.

Ontdek hoe je:
- Jouw leiderschap naar een nieuw en volgend niveau brengt.
- Gedrag, drijfveren en emotionele intelligentie doorgrondt.
- Binnen jouw organisatie het vertrouwen verhoogt, waardoor medewerkers zich veilig voelen en meer initiatief nemen.
- De energie hoog kunt houden en burn-outklachten vermindert.
- Een maximaal accountable organisatie realiseert.
- Van Golden Leadership naar autonome teams kunt transformeren.

De praktische technieken, de praktijkvoorbeelden uit het bedrijfsleven en de sportwereld, gecombineerd met de hedendaagse trends maken dit boek een inspiratiebron voor vele leidinggevenden.

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 26 februari 2019
ISBN 9789462550759
Taal Nederlands
Speelduur 5u 57m 44s
Bestandsgrootte 491 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Het is een continue zoektocht om een goede balans te vinden tussen autonomie, complementariteit en gedeeld leiderschap. Maar wat een prachtige reis is het om die balans met elkaar te vinden in dit boek!" (Klaas Ariaans, Director Personal Banking ABN AMRO)

"Toen ik dit boek las, was ik ontroerd door de positieve drive die het boek ademt. Het vertrouwen dat we leiderschap kunnen tonen op een schijnbaar makkelijke manier. We kunnen gewoon mens zijn in het samenwerken met anderen, waar we zoveel tijd mee doorbrengen. Maar zoals altijd, iets wat makkelijk lijkt, vraagt veel training en toewijding. En daar geeft dit boek inzichten in en zeer goede handvatten voor." (drs. Hannie Kroes, Company Director SKF)

"Gaan voor goud, wie wil dat niet! Gwen daagt leiders uit de stap naar goud te zetten. Op basis van haar jarenlange ervaring als coach biedt ze leiders praktische inzichten om mee aan de slag te gaan." (Agnes Schrijver, HR Directeur De Volksbank)

"Met 'Mijn beste team ooit!' is Gwen er uitstekend in geslaagd een combinatie te maken tussen inspiratie enerzijds en veel praktisch toepasbare kennis en ervaring anderzijds. De heldere structuur van het boek zorgt ervoor dat het zich makkelijk laat lezen van voor naar achteren, maar ook als naslagwerk. Je komt vaak een hoogdravende toon tegen in managementliteratuur. Zo niet met dit boek. In een prettig nuchtere toonzetting leer je de principes van Gouden Leiderschap en de wijze waarop 'verbinding', 'transparantie' en 'vertrouwen' cruciale waarden zijn in het bouwen van teams." (Kees Groenewoud, Partner Cmotions)

"'Mijn beste team ooit!' leest als een goed gesprek met Gwen. Vlot geschreven, onderhoudend, boeiend en leerzaam." (Marco van de Kreeke, Directeur Groningen Airport Eelde)

Over de auteur
Photo Gwen Dudok van Heel
Gwen Dudok van Heel

Gwen Dudok van Heel is oprichter van Dudok Consulting (2000) en de Golden Leadership Academy. Zij werkt op inspirerende en resultaatgerichte wijze met haar klanten samen. Zij is gepassioneerd door het werken met business leiders en ondernemers.

Haar klanten kunnen snel hun team met de juiste mensen uitbreiden, leiders zijn zelfbewust en weten hoe zij hun team motiveren en moeitelozer naar succes begeleiden. Deze gouden leiders bereiken hun gouden doelen.

Gwen heeft zelf met haar voeten in de modder gestaan en ervaringen opgedaan die haar gevormd hebben. Zij was onder meer algemeen directeur van een ICT consultancybedrijf, General Manager van een Amerikaanse conferentie-organisatie en partner bij een Executive Search bedrijf. Daarnaast was zij jarenlang bondscoach van diverse Nederlandse zeilteams.

Zij is internationaal NLP trainer en heeft zich internationaal verdiept in (leiderschaps)gedrag en organisatieontwikkeling. Zij trok jaren op met Anthony Robbins. Daarnaast werd zij opgeleid door Richard Bandler, Blair Singer, T. Harv Eker en Robert Kyosaki. Zij behoort tot één van de eerste opgeleide internationale Time Line Specialists in Nederland. Deze krachtige technieken zijn een unieke en ongeëvenaarde methode om krachtige veranderingen te bewerkstelligen in (ongewenst) gedrag.

Toon aanbod