Luistervoorbeeld

Moeiteloos Helen

Vrede in jezelf
Auteur Marlon Brammer-Lohn
Voorlezer Marlon Brammer-Lohn
Speelduur 1u 51m 55s
€ 9,99

Beschrijving

Moeiteloos Helen, vrede in jezelf

Moeiteloos Helen is een bewustzijnsmethode waarbij het uitgangspunt is dat wij al heel zijn. Er hoeft dus niets hersteld, veranderd of geheeld te worden, want er zijn bij ons ‘ontwerp’ geen fouten gemaakt. Vanuit het besef van heelheid kunnen we makkelijker accepteren wat we voelen als er iets gebeurt wat we niet fijn vinden. Meestal gaan we op basis van oude overtuigingen daartegenin, wat verkrampingen geeft in het lichaam. Doordat de energie niet doorstroomt kunnen er blokkades en ziektes in het lichaam ontstaan. Vervolgens gaan we daar ook weer tegen in verzet.

Moeiteloos Helen is een manier om in vrede en volledige acceptatie met jezelf in het leven te staan; dus in onvoorwaardelijke liefde. Dat heeft een diepe uitwerking op je lichaam. De vele oefeningen in dit boek geven je de gelegenheid om het direct te ervaren en bewustzijn te integreren in je leven. Je zult verwonderd zijn wat er verandert in jezelf, je omgeving, in de wereld en daar voorbij…

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 31 juli 2019
ISBN 9789462551428
Taal Nederlands
Speelduur 1u 51m 55s
Bestandsgrootte 154 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

niksel19 Prinsenbeek 18 november 2018
Schiet er met kop en schouders bovenuit!
Ik kende Marlon al via haar praktijk waarin zij mij de nodige inzichten en wijsheden heeft bijgebracht voor mijn innerlijke groei. Dat heeft mij ook ontzettend geholpen met schrijven. Dit boek, Moeiteloos Helen, is werkelijk een nieuwe kijk op de wereld met betrekking tot onze gezondheidszorg. Als ze dit zouden toepassen op scholen en binnen andere organisaties zou onze gezondheidszorg er binnen een paar jaar compleet anders uitzien. Het is werkelijk de kern van waar alles omdraait en ook nog eens bewezen effectief. Wij doen elke dag de oefeningen met veel plezier en hebben er ontzettend veel baat bij. Het boek schiet echt met kop en schouders boven andere zelfhulpboeken uit en bevat een methode die laagdrempelig is toe te passen. Lieve Marlon, bedankt voor jouw prachtige boek en alle wijsheden waarmee jij niet alleen mij, maar heel veel anderen dagelijks inspireert en motiveert.

Mcjolick Amsterdam 20 november 2018
Inspirerend en goede leidraad!
Ik ken Marlon Brammer, de schrijfster van dit boek, van de vele workshops die ik bij haar hebt gevolgd. Zij is voor mijn een echte ""leermeester"" en ""motivator"". Dit boek, Moeiteloos Helen, heeft een heel prettige schrijf/leesstijl, waardoor je makkelijk en snel door het boek gaat. De lessen en oefeningen zijn erg fijn om toe te passen in de praktijk. Is laagdrempelig voor iedereen die zijn of haar intuïtie wil ontwikkelen. Het lezen van dit boek was voor mij weer een reminder van alles wat ik bij Marlon geleerd heb tijdens de workshops. Kortom een geweldig motiverend en inspirerend leerboek, en wat het nog persoonlijker maakt is het verhaal over de jeugd van Marlon en haar ervaringen, het maakt het verhaal compleet en concreet.

ChrisdenDaas Den Haag 22 april 2019
Een foutloos boek!
""Als je het niet eenvoudig kunt uitleggen snap je het zelf niet"", zei Albert Einstein ooit. Dat is zeker van toepassing op dit boek. Marlon beschikt over de gave om je het meest ingewikkelde gerecht te laten maken, terwijl je denkt dat je een eitje bakt. Moeiteloos Helen heet dit boekwerkje en het leest in ieder geval moeiteloos weg. In jip-en-janneke-bewoordingen neemt Marlon je mee op het pad van zelfacceptatie, de wet van aantrekking en kwantumfysica. Het boek leest werkelijk zo makkelijk dat ik toen ik het uit had dacht ""Is dit nu alles?"" En dat is nu precies de kracht van het boek. Doordat Marlon alles zelf doorleeft heeft - ze deelt ook haar eigen pad - is ze in staat om als in een gesprek aan de koffietafel te verwoorden hoe het zit. En dat geldt ook voor de 19 oefeningen. In haar workshops, cursussen en individuele sessies is het vanzelfsprekend niet anders. In plaats van lange praatsessies duikt ze meteen de diepte in en raakt je in de kern. Met betrokkenheid, compassie en deskundigheid. Ik beveel het boek aan, aan een ieder die toe is aan een moeiteloze verdiepingsslag. En als je dan toch het boek leest, boek dan meteen eens een individuele sessie bij Marlon en ervaar haar bijzondere energie.

Theorie en praktijk van moeiteloos helen
DinyvandenBout De Pol 23 april 2019
Een kort, krachtig en eenvoudig boek waarin alles staat om je te helpen om moeiteloos te helen en moeiteloos te leven. Heb het boek in één adem uitgelezen en al lezend gelijk de oefeningen gedaan. Vervolgens heb ik gelijk nog 2 exemplaren aangeschaft. Niet eerder zo enthousiast geweest over een boek dat ik het cadeau wil geven aan een geliefde en een exemplaar op voorraad wil hebben om uit te lenen aan mensen uit mijn netwerk. Een cadeautje aan mezelf en anderen. Het theoretische gedeelte wordt kort en krachtig uitgelegd, in heldere bewoordingen. Het praktische gedeelte is een verademing. Het boekje heeft me, ook al heb ik het pas enkele dagen in mijn bezit, geholpen mijn levenservaringen in een ander perspectief te zien, een ruimer kader.

Moeiteloos helen, zo simpel is het echt
SophiaSonja Groningen 22 april 2019
Moeiteloos helen, zo simpel is het inderdaad echt. Het leert je op een heel eenvoudige manier anders om te gaan met je gevoelens, pijnen en jezelf. Richt je aandacht naar binnen, echt voelen en erin gaan, alles mag er zijn, geen verzet meer en als er wel weerstand is, is dat ook oké. Dat is ook een deel van mij en logisch dat het er zit, kan er nu met compassie naar kijken. Als we stil zijn en voelen wat we voelen, puur ervaren, zien we onszelf en wordt dat wat gezien wil worden, echt gezien. En aangezien dat het enige is wat het wil, kan het gevoel (of bijv. pijn) ons daarna loslaten. Wat een ruimte, wat een rust. Ik voel steeds meer ruimte, het maakt me blij, gelukkig en dankbaar. Daarnaast legt Marlon op een heel mooie en zo simpele manier de wet van aantrekking uit en hoe je die voor je kunt laten werken, zo ook de kwantummechanica en het begrip spiegelen o.a. Dit met praktijkvoorbeelden en oefeningen zodat iedereen direct aan de slag kan en het kan ervaren zodat het geen theorie blijft maar een toepasbare, helende, levenswijze wordt. Dank je wel lieve Marlon voor deze parel van een boek!

Over de auteur
Photo Marlon Brammer-Lohn
Marlon Brammer-Lohn

Sinds 2013 voert Marlon Brammer (1957) haar praktijk Inner Self Training in bedrijfsruimtes die ze huurt op basis van leegstandsbeheer. Dit doet zij bewust omdat het haar aanspreekt om elke keer op een andere plek opnieuw te beginnen. In de afgelopen jaren heeft zij een groot netwerk opgebouwd in Nederland en in België. Vanaf 2016 hanteert zij vrije betaling voor al haar workshops, cursussen en individuele sessies. Op deze manier kan zij met haar kennis en ervaring zoveel mogelijk mensen bereiken en hen begeleiden naar een leven in harmonie en innerlijke vrede.
In het bedrijfsleven heeft zij functies vervuld als bedrijfsjournalist/redacteur, communicatieadviseur in- en externe communicatie, crisismanager, procesmanager, projectleider en manager. Zij heeft opleidingen gevolgd op het gebied van (marketing)communicatie, journalistiek, projectmanagement, life coaching, hypnotherapie, mindfulness, cognitieve gedragstherapie en energetische healingsvormen. Haar interesse in kwantumfysica en kwantumbewustzijn is zeer groot.

In oktober 2018 heeft zij haar boek Moeiteloos Helen, vrede in jezelf in eigen beheer uitgegeven. In april 2019 is de 2e druk verschenen. Sinds 1981 is zij getrouwd en heeft twee volwassen kinderen.

Toon aanbod