Luistervoorbeeld

Ziekte van Lyme

Wat de ziekte van Lyme is en hoe ervan te genezen
Auteur Kaj Alexander de Vries
Voorlezer Kaj Alexander de Vries
Speelduur 5u 40m 30s
€ 4,99

Beschrijving

Steeds meer mensen zijn chronisch ziek door de ziekte van Lyme, het merendeel van deze mensen is dit zonder het te weten. Want ze zijn afhankelijk van onbetrouwbare diagnosemethoden en een medische gemeenschap die verdeeld is of chronische ziekte van Lyme überhaupt bestaat.

Over de ziekte van Lyme, waar ik zelf 10 jaar aan heb geleden, zult u in dit boek alles leren. Zoals welke chronische gezondheidsklachten deze bijzondere ziekte kan veroorzaken en hoe er van te genezen.

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 14 augustus 2019
ISBN 9789462551497
Taal Nederlands
Speelduur 5u 40m 30s
Bestandsgrootte 468 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Kaj Alexander de Vries

Mijn naam is Kaj Alexander. In 2013 de stichtte ik praktijk Herstart je gezondheid waar ik sindsdien honderden mensen per jaar van een breed scala aan gezondheidsklachten afhelp. Mijn weg hier naar toe begon rond mijn tiende jaar. Ik werd langzaam ziek en steeds zieker, met name vermoeidheid, spierpijn, darmklachtenen hoofdpijn begonnen mijn leven te beperken. Meer en meer ben ik mij gaan verdiepen in alle mogelijke oorzaken van de vele onduidelijke chronische klachten die sprongsgewijs de overhand namen in niet alleen mijn leven maar in onze maatschappij. Sinds de oprichting van ‘Herstart je gezondheid’ leg ik mij volledig toe op mijn grootste passie, het onderzoeken van, informeren over, en effectief behandelen van gezondheidsproblemen die door de reguliere geneeskunde als ongeneesbaar worden bestempeld. Zodat mijn patiënten, net als ikzelf indertijd, de ware oorzaak van hun klachten te weten komen en hun gezondheid kunnen terugwinnen.

Toon aanbod