Volle Zalen
Volle Zalen

Volle Zalen

De beste strategie voor een uitverkocht event

Dit boek gaat over ‘butts in seats’, over de kunst om stoelen te verkopen én tegen de beste prijs. Hans Groen, voormalig directeur van Focus Conferences, deelt zijn succesformule.

Auteur

Hans Groen

Spreker

Hans Groen

Speelduur

6 uur 44 min

€ 14,99

Beschrijving

Het aanbod van seminars, congressen, concerten, theatervoorstellingen en andere events is overweldigend. De strijd om de bezoeker is moordend. Events met grote namen zijn doorgaans snel uitverkocht, maar hoe krijg je een zaal vol als je je als organisator richt op een minder groot publiek of een specifiek thema? Wat als je kampt met een te lage bezettingsgraad en de zaal op z'n best halfvol is ondanks alle goedbedoelde marketinginspanningen?
Dit boek gaat over 'butts in seats', over de kunst om stoelen te verkopen én tegen de beste prijs. Hans Groen, voormalig directeur van Focus Conferences deelt zijn succesformule. Alle factoren die van invloed zijn komen aan bod: van de programmering, het spelen met de prijs, de keuze voor de sprekers, maar ook een briljant idee, de juiste locatie en uitstekende promotie. Vanaf nu dus nooit meer een excuus voor een lege zaal!
- Voor alle organisatoren die zalen vol willen krijgen, van conferentiezalen tot theaters en bioscopen tot popzalen en zelfs kerken. - Met cases van o.a. Soldaat van Oranje - De musical, het seminar MBA in één dag, de musical De Marathon, de Johan Cruijffseminars, TEDx, André Rieu en een kijkje achter de schermen van het Forward Thinking Leadership Seminar met president Obama. - Boordevol tips van vele deskundigen uit de wereld van film, theater, pop en seminars.

Details

Imprint

Bookora

Uitgever

Bookora Media B.V.

Publicatiedatum

14 augustus 2019

ISBN

9789462551503

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 44 min

Bestandsgrootte

555 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Hans Groen is al ruim 30 jaar organisator van zakelijke events. Hij heeft meer dan 300 evenementen op zijn naam staan met sprekers als Michael Porter, Tom Peters, Jack Welch, Deepak Chopra, Stephen Covey, John Cleese, de dalai lama en Johan Cruijff. Tegenwoordig organiseert hij theatercolleges: kennisbites in het theater.