Luistervoorbeeld

Schaduwen

Auteur Yvonne Franssen
Voorlezer Karin Douma
Speelduur 9u 22m 42s
€ 14,99

Beschrijving

Ellen Groenenboom wordt als veertienjarig meisje door een onbekende man verkracht. Als volwassen vrouw leidt ze samen met haar drie honden een teruggetrokken bestaan op een oude boerderij, weg van de bewoonde wereld. Als ze op een dag een anonieme dreigmail ontvangt, concludeert ze dat er sprake moet zijn van spam.

Maar dan volgen er meer dreigmailtjes, en wordt een van haar honden tijdens een boswandeling door een wildvreemde doodgeschoten. Als deze vreemdeling enkele dagen later zelf vermist blijkt te zijn, wordt Ellen bang. Bestaat er een samenhang tussen deze gebeurtenissen, en welke rol speelt Ellen zelf in het geheel?

In haar zoektocht naar de waarheid, stuit ze op geheimen uit haar eigen verleden, die haar leven veranderen in een ware hel. Wie kan ze nog vertrouwen, en wie is haar vijand? Zal ze een uitweg vinden uit deze nachtmerrie?

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 13 september 2019
ISBN 9789462551633
Taal Nederlands
Speelduur 9u 22m 42s
Bestandsgrootte 773 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Wat een heerlijk verhaal: vol geheimen die langzaam naar de oppervlakte drijven door de fijne schrijfstijl." (VrouwenThrillers)

"Als ervaren thrillerlezer kan ik zeggen dat dit boek echt van hoog niveau is en zich kan meten met de beste auteurs in het genre." (Bol.com Lees Magazine)

"Een absolute aanrader! Een verhaal vol mysteries, geschreven in vlotte en meeslepende schrijfstijl." (Hanneke Tinor-Centi)

"Yvonne heeft van een lang bewaard geheim een bijzonder intrigerend verhaal weten te maken." (Thrillers & More)

"Een prachtig literair verhaal met een sterk plot dat uitstekend in elkaar zit. Knap gedaan!" (Thrillzone)

"Voortdurend komen er verrassende dingen naar voren. Conclusie een heerlijk goed boek." (Thrillerlezers)

"Knappe, filmische thriller met een eigen, mooie mysterieuze sfeer en voorzien van personages die weten te intrigeren." (Samenlezenisleuker)

"Het is een heel sterk verhaal met een nog sterker plot, 4-sterren." (Veronique's Boekenhoekje)

"Literaire thriller is niet voor niets op de cover geplakt." (Marc-Jan van Dam)

"Echt alles klopt van begin tot eind. Schaduwen is een thriller waar je U tegen zegt…" (Passie voor Boeken)

"Voor de thrillerliefhebber een absolute mustread. Een juweeltje." (In de Boekenkast)

Over de auteur
Photo Yvonne Franssen
Yvonne Franssen

Yvonne Franssen heeft een grote liefde voor taal. Al sinds ze kan lezen, schrijft ze korte verhalen en versjes. Ze schreef jarenlang maandelijks een column voor een website en wist bij schrijfwedstrijden met haar verhalen diverse prijzen en publicaties in de wacht te slepen.

In 2011 verscheen haar eerste thriller Talio, een jaar later gevolgd door De genius. In 2013 schreef ze ter gelegenheid van de Limburgse Avond van het Spannende Boek de minithriller Mysterie aan de Maas. In 2017 maakte Yvonne met de versjesbundel #omazegt een uitstapje buiten het thrillergenre, waarna ze terugkeert met haar vierde thriller Schaduwen.

Toon aanbod