Luistervoorbeeld

Reken maar!

Auteur Suzanne Peters
Voorlezer Timna Hacquebord
Speelduur 5u 49m 4s
€ 9,99

Beschrijving

Nadat haar relatie stukloopt, verhuist Jasmine naar een andere stad. Haar nieuwe buurman Quinten trekt al snel haar aandacht. Hij is intelligent, aantrekkelijk, en ze kan goed met hem praten. Als ze hem beter leert kennen, begrijpt ze steeds minder van zijn soms vreemde gedrag. Houdt hij haar op afstand, speelt hij met haar of is er iets anders aan de hand?

Reken maar! is een romantisch boek met het thema dwangneurose.

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 13 september 2019
ISBN 9789462551640
Taal Nederlands
Speelduur 5u 49m 4s
Bestandsgrootte 479 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Jasmine is na een relatiebreuk verhuisd naar een andere woonplaats. Ze maakt kennis met haar nieuwe buurman, Quinten. Het klikt meteen, maar ze krijgt moeite met zijn gedrag, soms gedraagt hij zich eigenaardig en het lijkt erop dat hij een spelletje met haar speelt. Wat is er aan de hand, en zal uiteindelijk de liefde winnen? Zoals in meerdere boeken van deze auteur (1985) is er naast de romantiek ook een ander thema, in dit geval dwangneurose (voor bepaalde getallen). De roman geeft goed weer wat voor invloed dit heeft op iemands leven en de omgeving. In het nawoord een korte verantwoording over de research voor deze aandoening. Vlot geschreven met veel dialoog. Dertiende roman van de auteur." (Bron onbekend)

Over de auteur
Photo Suzanne Peters
Suzanne Peters

Suzanne Peters (1985) woont in Zutphen en heeft honderden informatieve teksten geschreven voor diverse websites. Ook schreef ze voor uitgeverij Ellessy diverse delen voor de educatieve jeudboekenserie WWW. Voor haar romans Min of meer en Exit USA kreeg ze wildcard-nominaties (meeste publieksstemmen) voor de Valentijnprijs 2015 en 2016, de prijs voor het beste romantische boek.

Toon aanbod