Luistervoorbeeld

Musk Mania

De 5 waanzinnige succesprincipes van Elon Musk
Auteur Hans van der Loo, Patrick Davidson
Voorlezer Hans van der Loo
Speelduur 2u 7m 1s
€ 9,99

Beschrijving

Aan de hand van vijf even waanzinnige als toepasbare succesprincipes ontrafelen Hans van der Loo en Patrick Davidson de magie van Musk en laten ze je zien hoe ook jij fantastische prestaties kunt realiseren.

Het kleinste boekje over ’s werelds grootste presteerder!
- De grensverleggende prestaties van Musk op een rij.
- Een kijkje in de mindset en drijfveren van een wereldveranderaar.
- Musk-Minimasterclass: pas de succesprincipes van Musk zelf toe.

Met een voorwoord van Eva de Valk (NRC Handelsblad), schrijfster van het boek Silicon Valley, en een nawoord van Martij Arets (Crowd Expedition). Musk Mania verschijnt in het Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Indonesisch, Turks en Vietnamees.

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 17 september 2019
ISBN 9789462551688
Taal Nederlands
Speelduur 2u 7m 1s
Bestandsgrootte 174 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Hans van der Loo
Hans van der Loo

Hans van der Loo (1954) is expert op het gebied van energiek veranderen. Als adviseur, publicist en spreker richt hij zich op het bevorderen van de kracht waarmee mensen, teams en organisaties in beweging te komen teneinde om uitzonderlijke prestaties te realiseren. Dat doet Hans vanuit betterday. Dit bureau, waar Hans mede-oprichter en mede-eigenaar van is, specialiseert zich in heldere cultuuranalyses, de realisatie van krachtige gedragsveranderingen en gewenste prestatieverbeteringen.

Hans van der Loo is schrijver van bestsellers als Waar haal je de energie vandaan?, Kus de visie wakker, Musk Mania (de vijf waanzinnige succesprincipes van Elon Musk), We hebben er zin in, Energy Boost en Vaart maken.

Toon aanbod