Luistervoorbeeld

Candida, bron van ziekte

Wat Candida is en hoe je er van af komt
1 review
Auteur Kaj Alexander de Vries
Voorlezer Ruud Kühn
Speelduur 7u 31m 27s
€ 4,99

Beschrijving

Mijn naam is Kaj Alexander, dit luisterboek gaat over candida, deze schimmelinfectie is de werkelijke oorzaak van veel chronische ziektebeelden en gezondheidsklachten.

10 jaar geleden begon ik steeds meer last te krijgen van vage gezondheidsproblemen zoals vermoeidheid, darmklachten, huidklachten, longklachten en hoofdpijn. Ik werd in verschillende ziekenhuizen onderzocht en kreeg in de loop van de tijd diagnoses zoals migraine, spastische darm, en uiteindelijk zelfs ME (chronisch vermoeidheidssyndroom). Welke diagnose ik ook kreeg, altijd was de oorzaak ‘onverklaarbaar’ en de aandoening ‘ongeneeslijk’, het woordje candida heb ik in die jaren van geen enkele arts te horen gekregen, nee. Ik moest maar met mijn klachten ‘leren leven‘.

Wilt u leven met pijn en vermoeidheid? Ik wilde dat niet! Daarom ben ik op zoek gegaan naar de werkelijke oorzaken van mijn ziek-zijn en naar echte oplossingen. Toen kwam ik erachter dat een schimmel met de naam candida aan de basis staat van een groot aantal gezondheidsproblemen, waaronder vermoeidheids-, darm-, long en huidklachten. Ruim 20% van de bevolking heeft, zonder dit te weten, last van candida. De werkelijke invloed van candida op onze gezondheid wordt verzwegen door de medische/farmaceutische industrie. Bovendien krijgen artsen hier tijdens hun opleiding nauwelijks iets over te weten.

Ik wilde genezen. Ik bleek een hele hoge candidabelasting te hebben en de ziekte van Lyme. De laatste leek mij destijds ongeneeslijk, maar candida niet. Dus heb ik alles wat met deze schimmel te maken heeft intensief bestudeerd, en in dit proces tientallen boeken verslonden waarvan de meeste Engelstalig omdat goede boeken in het Nederlands niet bestonden. Ik heb me zelf genezen van candida en voelde me daardoor een heel stuk beter. Ik besloot daarom zelf het meest complete en duidelijkste boek over candida te schrijven waardoor de lezer zichzelf echt zou kunnen helpen genezen van alle candida symptomen en klachten. Candida, bron van ziekte was een feit.

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 17 september 2019
ISBN 9789462551701
Taal Nederlands
Speelduur 7u 31m 27s
Bestandsgrootte 620 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Recensies van lezers

Waardeloos
Commercieel boek van iemand die zegt alles te weten over het menselijk lichaam en voor elke ziekte een oplossing heeft, maar let op; als er maar betaald wordt!
Over de auteur
Kaj Alexander de Vries

Mijn naam is Kaj Alexander. In 2013 de stichtte ik praktijk Herstart je gezondheid waar ik sindsdien honderden mensen per jaar van een breed scala aan gezondheidsklachten afhelp. Mijn weg hier naar toe begon rond mijn tiende jaar. Ik werd langzaam ziek en steeds zieker, met name vermoeidheid, spierpijn, darmklachtenen hoofdpijn begonnen mijn leven te beperken. Meer en meer ben ik mij gaan verdiepen in alle mogelijke oorzaken van de vele onduidelijke chronische klachten die sprongsgewijs de overhand namen in niet alleen mijn leven maar in onze maatschappij. Sinds de oprichting van ‘Herstart je gezondheid’ leg ik mij volledig toe op mijn grootste passie, het onderzoeken van, informeren over, en effectief behandelen van gezondheidsproblemen die door de reguliere geneeskunde als ongeneesbaar worden bestempeld. Zodat mijn patiënten, net als ikzelf indertijd, de ware oorzaak van hun klachten te weten komen en hun gezondheid kunnen terugwinnen.

Toon aanbod