Luistervoorbeeld

Meer verdienen met je webshop

Een stappenplan voor ambitieuze webwinkeliers
Auteur Astrid van Kollenburg
Voorlezer Astrid van Kolleburg
Speelduur 4u 56m 27s
€ 16,99

Beschrijving

Online winkels worden steeds populairder. Toch stoppen elk jaar duizenden webwinkeliers omdat ze te weinig verdienen. Wil jij wel slagen? Ontdek dan hoe je je webshop op de kaart zet en meer verkoopt.

In dit luisterboek krijg je van e-commerce-expert Astrid van Kollenburg het stappenplan waarmee je een winstgevende webwinkel kunt opzetten. Hoor hoe andere webwinkeliers hiermee een succes hebben gemaakt van hun webshop en profiteer van alle tips:

- Hoe je veel meer klanten krijgt, zonder te strooien met kortingen
- Hoe je concurrenten achter je laat, zelfs als zij precies dezelfde producten verkopen
- Welke slimme omzetverhogers er zijn, waardoor klanten meer geld uitgeven
- Hoe je van klanten fans maakt, zodat zij jouw webwinkel aanbevelen bij hun vrienden
- Hoe je duizenden potentiële klanten bereikt, zonder te adverteren

Astrid van Kollenburg is eigenaar van Succes met je Webshop. Astrid leert webwinkeliers hoe zij hun naamsbekendheid, klantenkring en omzet vergroten. Met haar blogs, challenges en online cursussen heeft ze al duizenden webwinkeliers geïnspireerd.

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 20 oktober 2019
ISBN 9789462551817
Taal Nederlands
Speelduur 4u 56m 27s
Bestandsgrootte 407 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Aanrader voor webwinkeliers die structureel hun omzet willen verhogen 'Meer verdienen met je webshop laat in duidelijke stappen zien hoe je meer omzet kunt genereren. Geen gouden bergen of holle termen, maar duidelijke en concrete stappen met heldere voorbeelden. Groot pluspunt is dat deze stappen ook realistisch uit te voeren zijn met een kleiner marketing budget. Een aanrader voor iedereen die de omzet in zijn webshop structureel wil verhogen.' Matthew van der Kroef

Over de auteur
Astrid van Kollenburg

Astrid van Kollenburg helpt ambitieuze webwinkeliers om hun bedrijf te laten groeien. Haar missie: ervoor zorgen dat zij meer voldoening halen uit het runnen van een webwinkel en zichzelf een goed salaris kunnen uitbetalen.

In de jaren dat ze zelf een webwinkel runde startte Astrid een blog waar ze haar ervaringen deelde met andere webwinkeliers. Hieruit ontstond in 2013 haar adviesbureau Succes met je Webshop.

Succes met je Webshop helpt webwinkeliers om hun naamsbekendheid, klantenkring en omzet te vergroten. Astrid deelt haar kennis via blogs, webinars, challenges en online trainingen. Daarnaast brengt ze webwinkeliers samen binnen haar online community.

Toon aanbod