Winstgevende Plannen
Winstgevende Plannen

Winstgevende Plannen

In 7 stappen een financieel succesvol bedrijf

'Winstgevende Plannen' is een praktisch en toegankelijk boek over de stappen die je moet zetten op het gebied van mindset, marketing, sales en financiën om je bedrijf winstgevend te laten groeien.

Auteur

Femke Hogema

Spreker

Femke Hogema

Speelduur

3 uur 44 min

€ 14,99

Beschrijving

Ondernemerschap draagt de belofte van vrijheid in zich. Vrijheid om je eigen tijd in te delen, je eigen klanten te kiezen en je eigen geld te verdienen. Maar die vrijheid blijkt voor veel ondernemers onbereikbaar. Ze moeten te hard werken voor te weinig geld en winst is meestal niet iets wat gepland wordt. Ondernemers richten zich op dat waar ze goed in zijn en hopen dat de winst vanzelf volgt. Maar dat is zelden het geval, met stress, echtelijke ruzies en slapeloze nachten tot gevolg. Hoe zou het zijn als winst iets is waar je invloed op hebt en wat je kunt managen? Zodat je wel die vrijheid ervaart waarnaar je verlangt en je de impact kunt maken die je voor ogen had?
Bestsellerauteur Femke Hogema toont je hoe je met haar bewezen methode in 7 stappen je plannen winstgevend kunt realiseren.
• Je berekent vooraf of je wel genoeg kunt verdienen met je idee of droom;
• Je ontdekt welke moneymindset je hebt en hoe je die voor je kunt laten werken;
• Je ontdekt hoe je financieel succes creëert, zonder concessies te doen aan je missie;
• Je maakt je eigen winstgevende plan, marketing- en salesplan en actieplan;
• Met persoonlijke casussen van Femke, voorbeelden van klanten en praktische stappen die je meteen kunt toepassen.

Inhoudsopgave
1 Creëer de juiste moneymindset
2 Werk vanuit je drive
3 Los het echte probleem van je ideale klant op
4 Verdienmodellen
5 Maak je winstgevende plan
6 Het marketing- en salesplan
7 Kom in actie

Femke Hogema is ondernemer, spreker en auteur van meerdere bestsellers. Het is haar missie dat alle ondernemers een financieel gezond en winstgevend bedrijf runnen.

‘Niemand heeft meer bijgedragen aan de winstgevendheid en de financiële gezondheid van mijn bedrijf dan Femke Hogema. Dit is haar nieuwe boek, dat ondernemers weer een stap verder helpt – good stuff, lezen dus!’ Aartjan van Erkel, auteur van de bestsellers Maak ze gek! en Verleiden op internet

‘Femke is regelmatig mijn specialist in “Ask me anything” op BNR. You learn from the best.’ Jörgen Raymann, ondernemer, presentator, acteur, cabaretier

Details

Imprint

Bookora

Uitgever

Bookora Media B.V.

Publicatiedatum

22 oktober 2019

ISBN

9789462551848

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 44 min

Bestandsgrootte

308 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Femke Hogema is spreker, trainer en auteur. Ze gelooft ten diepste dat je alleen dán een succesvol bedrijf kunt hebben wanneer je zelf grip op cijfers hebt. In 2007 heeft ze Healthy Finance opgericht. Sindsdien is ze werkzaam als trainer, auteur en spreker. Ze heeft de afgelopen jaren honderden ZZP’ers en MKB’ers getraind in Financieel Bewust Ondernemerschap.

Haar passie voor financiën én communicatie maakt dat ze op een heldere en boeiende manier over financiën spreekt en schrijft. Ze maakt financiën leuk, praktisch en toegankelijk. In 2012 is ze genomineerd tot vrouwelijke ZZP’er van het jaar.