Luistervoorbeeld

Present!

De 10 psychologische stijlen van personal branding
Auteur Cees Harmsen
Voorlezer Cees Harmsen
Speelduur 4u 21m 5s
€ 14,99

Beschrijving

Krijg jij die geweldige opdracht waar je geknipt voor bent? En de waardering die je verdient? In de netwerkeconomie wordt het steeds belangrijker om jezelf te laten zien. De traditionele baan verdwijnt; medewerkers worden netwerkprofessionals die zichzelf organiseren rond nieuwe opdrachten en projecten. Leuk en uitdagend? Zeker! Maar het vraagt wel om een nieuwe manier van jezelf presenteren.

Present! helpt je daarbij. In de netwerkeconomie gaat het niet om de vraag hoe goed je bent, maar om de vraag hoe goed anderen denken dat je bent. Personal branding is dé manier om jouw unieke kwaliteiten te belichten. Daarbij gaat het over het persoonlijke element dat jou als professional onderscheidend maakt. Je bent geen grijze muis, fantasieloze copycat of opgeblazen fake, maar een gedurfde versie van jezelf in een omgeving waarin je optimaal tot je recht komt. Met dit praktische doe-boek presenteer je jezelf in tien stappen als een authentieke personal brand. Dat doe je aan de hand van de tien p's van personal branding: purpose, passie, persoonlijkheid, potentieel, power, presteren, provoceren, positioneren, pitch en present.

Inhoud
1. Purpose: waar sta ik voor?
2. Passie: waar ga ik voor?
3. Persoonlijkheid: wie ben ik?
4. Potentieel: waartoe ben ik in staat?
5. Power: hoe gebruik ik mijn denkkracht?
6. Presteren: hoe bereik ik wat ik wil?
7. Provoceren: wat ga ik veranderen?
8. Positioneren: welk beeld ga ik creëren?
9. Pitch: hoe overtuig ik mijn doelgroep?
10. Present: hoe pas ik toe wat ik weet?

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 13 november 2019
ISBN 9789462551879
Taal Nederlands
Speelduur 4u 21m 5s
Bestandsgrootte 359 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Cees Harmsen

Cees Harmsen leert mensen hoe zij een sterk persoonlijk merk kunnen worden door personal branding. Hij heeft er boeken over geschreven en verzorgt overal in de wereld workshops, coaching en presentaties.

Toon aanbod