JA zeggen, JA doen
JA zeggen, JA doen

JA zeggen, JA doen

Organisatieverandering van binnenuit

Verandering is constant aanwezig. Dat merk je op de werkvloer en in je persoonlijke leven. Maar waarom is er dan zo veel weerstand tegen, waarom zeggen mensen JA en doen ze NEE?

Auteurs

Judith Webber, Hilko de Boer

Spreker

Judith Webber

Speelduur

4 uur 8 min

€ 14,99

Beschrijving

Verandering is constant aanwezig. Dat merk je op de werkvloer en in je persoonlijke leven. Maar waarom is er dan zo veel weerstand tegen, waarom zeggen mensen JA en doen ze NEE? En nog interessanter: wat kun je daaraan doen, als leidinggevende?

Van JA zeggen naar JA doen
Dit boek reikt je op luchtige wijze aan hoe je naar JA zeggen JA doen komt. Wij zoeken de oplossing niet in systemen en structuren. Wij zoeken die in de mensen. Uitgangspunt hierbij is dat het essentieel is om eerst zelf in de spiegel te kijken, om jezelf en een ander in beweging te kunnen brengen. Kom los van het voldoen aan verwachtingen, ontdek hoe je mensen aansteekt en voorkom dat het vuurtje dooft. Een verandering slaagt als mensen intrinsiek gemotiveerd zijn om mee te bewegen, als het ze iets brengt én als ze er iets aan kunnen bijdragen. Want ieder mens wil van toegevoegde waarde zijn!

Organisatieverandering van binnenuit
Onmogelijk? Met dit boek en de bijbehorende Van hokjes naar puzzelstukjesgespreksmethodiek ontdek je hoe dit op een speelse manier wél kan. Met een aantal kleine stappen creëer je beweging van binnenuit in je team. Iedereen zet zich optimaal in, met als gevolg betere resultaten – voor je organisatie én voor je klanten. Het verzuim gaat omlaag, de medewerkerstevredenheid omhoog, het teamgevoel wordt sterker en de organisatie wordt steeds leuker om voor te werken.

Details

Imprint

Bookora

Uitgever

Bookora Media B.V.

Publicatiedatum

1 november 2019

ISBN

9789462551893

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 8 min

Bestandsgrootte

341 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Judith Webber is motivational speaker, coach/trainer en schrijft over authenticiteit, verandering en ondernemerschap. Vanuit PureHumen inspireert zij mensen om hun waarde te ontdekken en tot uitdrukking te brengen in werk en relaties.


Hilko de Boer is naast controller bij een gemeente, werkzaam als ondernemer. Daarnaast spreekt hij op seminars en kennisdagen waar innovatie en veranderen vanuit passie centraal staan.