Luistervoorbeeld

JA zeggen, JA doen

Organisatieverandering van binnenuit
Auteur Judith Webber, Hilko de Boer
Voorlezer Judith Webber
Speelduur 4u 8m 37s
€ 14,99

Beschrijving

Verandering is constant aanwezig. Dat merk je op de werkvloer en in je persoonlijke leven. Maar waarom is er dan zo veel weerstand tegen, waarom zeggen mensen JA en doen ze NEE? En nog interessanter: wat kun je daaraan doen, als leidinggevende?

Van JA zeggen naar JA doen
Dit boek reikt je op luchtige wijze aan hoe je naar JA zeggen JA doen komt. Wij zoeken de oplossing niet in systemen en structuren. Wij zoeken die in de mensen. Uitgangspunt hierbij is dat het essentieel is om eerst zelf in de spiegel te kijken, om jezelf en een ander in beweging te kunnen brengen. Kom los van het voldoen aan verwachtingen, ontdek hoe je mensen aansteekt en voorkom dat het vuurtje dooft. Een verandering slaagt als mensen intrinsiek gemotiveerd zijn om mee te bewegen, als het ze iets brengt én als ze er iets aan kunnen bijdragen. Want ieder mens wil van toegevoegde waarde zijn!

Organisatieverandering van binnenuit
Onmogelijk? Met dit boek en de bijbehorende Van hokjes naar puzzelstukjesgespreksmethodiek ontdek je hoe dit op een speelse manier wél kan. Met een aantal kleine stappen creëer je beweging van binnenuit in je team. Iedereen zet zich optimaal in, met als gevolg betere resultaten – voor je organisatie én voor je klanten. Het verzuim gaat omlaag, de medewerkerstevredenheid omhoog, het teamgevoel wordt sterker en de organisatie wordt steeds leuker om voor te werken.

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 1 november 2019
ISBN 9789462551893
Taal Nederlands
Speelduur 4u 8m 37s
Bestandsgrootte 341 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘In dit boek staat werkelijk inzicht in elkaars talenten en drijfveren bovenaan. Daarmee zorgen Judith en Hilko voor een zeer geschikt vertrekpunt voor een manier van organiseren die zo snel mogelijk de norm mag worden.’ – Christian van Saaze, NieuwOrganiseren.nu

‘Ben jij het gereedschap van de organisatie of is de organisatie jouw gereedschap? Dit boek geeft je handvatten om jezelf mee te nemen naar je werk.’ – Jaap Peters, auteur van Intensieve Menshouderij

Over de auteur
Judith Webber

Judith Webber is motivational speaker, coach/trainer en schrijft over authenticiteit, verandering en ondernemerschap. Vanuit PureHumen inspireert zij mensen om hun waarde te ontdekken en tot uitdrukking te brengen in werk en relaties.

Toon aanbod