Sinterklaas zakt door zijn paard
Sinterklaas zakt door zijn paard

Sinterklaas zakt door zijn paard

Dit verhaal onthult alles over Sint en de Pieten in Spanje, hun speelgoedparadijs daar en het klaarmaken van de stoomboot. Leeftijd: 5+

Auteur

Thea Dubelaar

Spreker

Thea Dubelaar

Speelduur

1 uur 41 min

€ 4,99

Beschrijving

Het paard van Sinterklaas is te dik. Hij zakt al door zijn benen als Piet Pedro op zijn rug springt. Hoe moet hij dan straks Sinterklaas over de daken dragen? Pedro besluit dat Amerigo op dieet moet. Hij mag alleen nog maar droog gras eten en hij moet elke dag tien kilometer draven. Maar in de wei staat ook een vijgenboom en juist van die heerlijke zoete vijgen snoept Amerigo zo graag…. Het leukste luisterboek voor de winter.

Details

Imprint

Bookora

Uitgever

Bookora Media B.V.

Publicatiedatum

11 november 2019

ISBN

9789462551909

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 41 min

Bestandsgrootte

140 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Thea Dubelaar (1947) kan als geen ander heel moeilijke onderwerpen bespreekbaar maken. Ze schreef over misbruik en mishandeling, over de vernietiging van de natuur, of over de handel in dieren. Toch weet ze haar verhalen altijd een hoopvol slot te geven. Haar verhalen voor jongere kinderen zijn vooral grappig en vol vaart geschreven.

Thea Dubelaar schreef haar eerste verhalen voor het kindertijdschrift Okki. De eenentwintig korte verhaaltjes vormden samen haar eerste boek, Sjanetje, waarvoor ze in 1980 een Zilveren Griffel kreeg. Ze schrijft vooral spannende en vrolijke verhalen over kinderen die anders zijn dan anderen. Ze wil in haar boeken begrip kweken voor andere culturen en meningen. Zo gaat ze ieder jaar een aantal maanden naar het eiland Guadeloupe, waar haar man geboren is. Daar speelt ook haar boek Nanseli, waar ren je heen? De invloed van haar Antilliaanse leven is ook te zien in bijvoorbeeld De mislukte moordenaar. In veel van haar boeken komen kinderen met veel fantasie voor. Ze beleven (in hun fantasie) allerlei avonturen.