Luistervoorbeeld

Justin en de boom van oorsprong

SerieDe avonturen van Justin
Auteur Marcel Heunks
Voorlezer Job Bovelander
Speelduur 4u 41m 22s
€ 9,99

Beschrijving

Justin verhuist twee weken voor de kerst met zijn vader naar een huis aan de rand van een bos. Op zolder vindt hij een boek met vreemde tekeningen en teksten in een taal die hij niet kent.

Nadat Justin een van de teksten uitspreekt, volgt er buiten een felle flits. Vanaf het dakvenster kijkt een kraai hem spiedend aan. Snel zet Justin het boek terug en probeert er niet meer aan te denken. Dan gaat zijn vader op reis voor zijn werk en wordt er aangebeld. Vanaf dat moment staat Justins leven op zijn kop. Hij ontmoet merkwaardige wezens en krijgt een bijna onmogelijke opdracht, waar niet alleen zijn eigen leven, maar ook dat van anderen van afhangt.

Justin moet de strijd aangaan met een sterke en verraderlijke tegenstander. Lukt het hem om niet alleen zichzelf, maar de hele wereld op tijd te redden van een enorme ramp?

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 13 november 2019
ISBN 9789462551916
Taal Nederlands
Speelduur 4u 41m 22s
Bestandsgrootte 387 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Ik had het boek in twee dagen uit en ik word heel vrolijk van dit boek. Het bracht me een beetje terug in de tijd dat ik de boeken van de kameleon verslond. H. de Roos was in staat om boeken te schrijven die bedoeld waren voor kinderen, maar ook goed te lezen door volwassenen. Marcel mag dit compliment wat mij betreft delen, want ook hij kan dit als geen ander." - Kim Verheugen.

"Intelligent geschreven verhaal met mooie zinnen en mooi woordgebruik. Zelf vond ik het verhaal erg leuk en het is prima geschikt voor de doelgroep kinderen van 10 tot 12 jaar." - Ingrid Zeeuwe

"Als je dan begint, krijgt Heunks het al snel voor elkaar dat je het boek niet meer wil neerleggen. Hij maakt het verhaal spannend en herkenbaar. Dat zijn absoluut de twee meest aantrekkelijke aspecten van dit bijzondere jeugdboek." - Evy de Brabander

Over de auteur
Marcel Heunks

Marcel Heunks (1971) houdt van vertellen. Het liefst vertelt hij door te schrijven en door les te geven. Hij werkt al geruime tijd als docent op het MBO. Hij schrijft het liefst voor kinderen. Zijn boeken kenmerken zich door avontuur, magie en spanning. Marcel woont in Maarssen met zijn gezin. Hij doet aan zaalvoetbal, is een enorme fan van Formule 1 en kookt graag.

Toon aanbod