Luistervoorbeeld

Justin en de boekbewaarder

SerieDe avonturen van Justin
Auteur Marcel Heunks
Voorlezer Job Bovelander
Speelduur 6u 13m 37s
€ 9,99

Beschrijving

Vlak voor de zomervakantie wordt er bij Justin ingebroken. Er is niets gestolen, maar de dader was duidelijk ergens naar op zoek. Alleen Justin weet dat het gaat om het boek met uitvalspreuken, dat hij een halfjaar daarvoor op zolder had gevonden. Hij vermoedt dat Vilinius erachter zit, zijn rivaal tegen wie hij het al eerder moest opnemen.

Dan gebeurt er iets waardoor het boek spoorloos verdwijnt. Heeft Vilinius nu wel of niet het boek in handen gekregen? En als Vilinius het niet heeft, wie dan wel? Zelfs de Orde der Reuzenkabouters tast in het duister. Samen met zijn vriendin Marinda, klasgenoot Naomi en kwebbelkonijn Archibald gaat Justin op reis om uit te zoeken wat er aan de hand is. In een bijzonder dorp komt Justin iets belangrijks over zichzelf en de boekbewaarders te weten. En dan speelt er ook nog iets tussen Marinda en Naomi waar hij maar niet de vinger achter kan krijgen.

Ongemerkt wordt Justin onderdeel van een gevaarlijk spel, met als inzet het boek met uitvalspreuken. Nog voordat hij er klaar voor is, moet Justin opnieuw de strijd aangaan tegen Vilinius, trollen en andere vijanden, die niets of niemand zullen sparen om hun doel te bereiken.

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 22 november 2019
ISBN 9789462551923
Taal Nederlands
Speelduur 6u 13m 37s
Bestandsgrootte 513 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Het is altijd een uitdaging om een vervolg te schrijven. Waar laat je de personages heen evolueren en hoe ga je het vernieuwend houden? Marcel Heunks lijkt daar geen moeite mee te hebben! Hij publiceert met 'Justin en de Boekbewaarder' een verhaal dat boven het eerste deel uitsteekt en dat belooft veel goeds voor een derde deel!" (Bron onbekend)

"Het avontuur dat Justin en zijn vriendinnen aangaan is weer briljant verzonnen en wederom werd ik vanaf het begin in het boek gezogen." (Bron onbekend)

"Ik heb veel plezier gehad aan dit spannende vervolg op Justin en de boom van oorsprong. De auteur trekt een nieuw scala bijzondere dieren open. Zo maakte ik kennis met sterfslangen, kwijlkikkers, vechtvossen, woestwolven... De mooie schrijfstijl uit het eerste deel zie ik ook in dit deel weer terug. Het boek luistert lekker weg in intelligent geschreven zinnen, met flink wat vleugjes humor." (Bron onbekend)

Over de auteur
Marcel Heunks

Marcel Heunks (1971) houdt van vertellen. Het liefst vertelt hij door te schrijven en door les te geven. Hij werkt al geruime tijd als docent op het MBO. Hij schrijft het liefst voor kinderen. Zijn boeken kenmerken zich door avontuur, magie en spanning. Marcel woont in Maarssen met zijn gezin. Hij doet aan zaalvoetbal, is een enorme fan van Formule 1 en kookt graag.

Toon aanbod