Justin en de boekbewaarder
Justin en de boekbewaarder

Justin en de boekbewaarder

Nadat er bij Justin is ingebroken, weet hij het zeker: zijn oude vijand Vilinius zit erachter. Hij is op zoek naar het boek "Uitvalspreuken". Beiden hebben ze het niet, maar wie dan wel en waarom? Leeftijd: 9+

Serie

Auteur

Marcel Heunks

Spreker

Job Bovelander

Speelduur

6 uur 13 min

€ 9,99

Beschrijving

Vlak voor de zomervakantie wordt er bij Justin ingebroken. Er is niets gestolen, maar de dader was duidelijk ergens naar op zoek. Alleen Justin weet dat het gaat om het boek met uitvalspreuken, dat hij een halfjaar daarvoor op zolder had gevonden. Hij vermoedt dat Vilinius erachter zit, zijn rivaal tegen wie hij het al eerder moest opnemen.

Dan gebeurt er iets waardoor het boek spoorloos verdwijnt. Heeft Vilinius nu wel of niet het boek in handen gekregen? En als Vilinius het niet heeft, wie dan wel? Zelfs de Orde der Reuzenkabouters tast in het duister. Samen met zijn vriendin Marinda, klasgenoot Naomi en kwebbelkonijn Archibald gaat Justin op reis om uit te zoeken wat er aan de hand is. In een bijzonder dorp komt Justin iets belangrijks over zichzelf en de boekbewaarders te weten. En dan speelt er ook nog iets tussen Marinda en Naomi waar hij maar niet de vinger achter kan krijgen.

Ongemerkt wordt Justin onderdeel van een gevaarlijk spel, met als inzet het boek met uitvalspreuken. Nog voordat hij er klaar voor is, moet Justin opnieuw de strijd aangaan tegen Vilinius, trollen en andere vijanden, die niets of niemand zullen sparen om hun doel te bereiken.

Details

Imprint

Bookora

Uitgever

Bookora Media B.V.

Publicatiedatum

22 november 2019

ISBN

9789462551923

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 13 min

Bestandsgrootte

513 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Marcel Heunks (1971) houdt van vertellen. Het liefst vertelt hij door te schrijven en door les te geven. Hij werkt al geruime tijd als docent op het MBO. Hij schrijft het liefst voor kinderen. Zijn boeken kenmerken zich door avontuur, magie en spanning. Marcel woont in Maarssen met zijn gezin. Hij doet aan zaalvoetbal, is een enorme fan van Formule 1 en kookt graag.

Meer spreker Job Bovelander Bekijk alles

Het transgalactisch liftershandboek
€ 14,99
Boy Swallows Universe

Boy Swallows Universe

Trent Dalton

€ 14,99
De Kersthaas

De Kersthaas

Marc-Uwe Kling

€ 7,99
Kolletje & Dirk koken toversokkensoep
€ 6,99