Luistervoorbeeld

Praktijkgids copywriting voor ondernemers

Krijg meer klanten en vergroot je omzet en winst. Ook als je geen super-schrijver bent.
Auteur Rutger Steenbergen
Voorlezer Rutger Steenbergen
Speelduur 2u 22m 48s
€ 9,99

Beschrijving

Copywriting is cruciaal als je meer klanten wilt werven. Of je nu schrijft voor papier of internet, mensen besluiten voor 95% op gevoel. Dit gevoel kun je bespelen met slimme trucs en handige hacks. En het mooie is dat je geen super-schrijver hoeft te zijn. Volg je de tips uit dit luisterboek nauwgezet, dan maak je van bezoekers klanten. Gegarandeerd en elke keer opnieuw.

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 23 november 2019
ISBN 9789462551947
Taal Nederlands
Speelduur 2u 22m 48s
Bestandsgrootte 196 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Wil jij meer verkopen door betere teksten? Dan vind je in het boek Copywriting van Rutger Steenbergen geweldige tips en adviezen. Met veel concrete voorbeelden en zonder blabla of overdreven 'verkoperig' te moeten zijn." (Ellen Blok, eigenaar Tekstnomade)

"Helder, laagdrempelig en doelgericht. Dat maakt ‘Copywriting voor ondernemers’ de ultieme handleiding voor het schrijven van wervende teksten." (Jeroen Fidder, Zeg, tekst en ontwerp)

"Als ervaren tekstschrijver ken ik het klappen van de zweep. Toch leerde ik volop nieuwe dingen. Waardeproposities kende ik al, maar overtuigende waardeproposities – wauw, daar kan ik wat mee! En front-loading paste ik al toe, maar de gids leerde me hoe ik dit op een nóg betere manier kan doen. Verder las ik over de beïnvloedingsprincipes van Cialdini. Goed om te weten hoe je psychologie kunt inzetten bij overtuigend schrijven! Zo staat de gids vol handige adviezen, goede voorbeelden en direct toepasbare tips. Oók voor ondernemers die niet dagelijks schrijven. Kopen dus, die gids!" (Olga Leever, eigenaar De Schone Schrijfster)

"Aanrader voor elke ondernemer. Dit is geen dikke pil en toch erg compleet. Rutger begrijpt de kunst van teksten compact te houden én toch alle nodige informatie te verstrekken. Leuk is ook dat het niet bestaat uit één langgerekt theoretisch geneuzel, maar ook een hoop concrete praktische voorbeelden laat zien. Daar heb je dikwijls genoeg mee, om te begrijpen welke kant je uit moet. Met plezier gelezen, ik durf het aanraden aan elke ondernemer." (Edwin Waelbers, Usability-expert en oprichter Perita)

Over de auteur
Rutger Steenbergen

Rutger Steenbergen van SEO Zwolle is tekstschrijver, trainer en ervaren online marketeer. Hij schreef diverse succesvolle boeken en geeft (SEO)-trainingen in binnen en buitenland. In 2015 riep Frankwatching hem uit tot trainer van het jaar.

Toon aanbod