Maalstroom
Maalstroom

Maalstroom

Maalstroom: een thriller over vreemde gebeurtenissen, die het leven van Karin Buitendijk genadeloos overnemen. Zijn het haar hersenspinsels of is het allemaal echt?

Auteur

Anja Maas

Spreker

Marijke Beversluis

Speelduur

7 uur 15 min

€ 14,99

Beschrijving

Binnen enkele minuten verandert het leven van Karin Buitendijk in een nachtmerrie. Haar driejarige dochtertje Kayla is volledig opgelost in het niets, samen met haar speelkleed en haar twee lievelingsknuffels. De politie kan geen enkele aanwijzing vinden. Twee jaar na de vermissing komt Karin tot een schrikbarende ontdekking. De knuffels, die samen met Kayla zijn verdwenen, ziet ze tussen de andere knuffels aan het voeteneind van Kayla’s bedje staan. Ook de schoentjes, die Kayla droeg tijdens haar verdwijning, ziet ze in haar kast staan.

John, haar ex-man, en Evert, haar beste vriend, dringen aan op psychische hulp. Ondanks therapie en pillen, die haar suf maken, volgen onverklaarbare zaken elkaar onverminderd op. Karin hoort Kayla roepen en praten met haar pluchen vriendjes. Niemand gelooft Karin. Ze zakt steeds verder weg en verandert in een angstig, verward wrak. De mensen om haar heen lijken allemaal iets van haar te willen. De stroom aan verwikkelingen stopt niet. Karin wil maar één ding, dat deze sinistere puzzel wordt opgelost…

Details

Imprint

Bookora

Uitgever

Bookora Media B.V.

Publicatiedatum

16 december 2019

ISBN

9789462552111

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 15 min

Bestandsgrootte

598 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Anja Maas (Alkmaar, 1952) werkte jaren met plezier als salarisadministrateur bij een WSW-bedrijf, waar onze medemens met een beperking een beschutte werkplek vindt. Ze is bestuurslid en redacteur bij schrijfvereniging “Vrienden van het Schrijven NH”. Vanaf het moment dat ze stopt met werken, grijpt ze haar kans. Wat begint als kort verhaal, eindigt als manuscript voor een thriller. Maalstroom is haar debuut.

Meer spreker Marijke Beversluis Bekijk alles

Verborgen talent

Verborgen talent

Erica James

€ 12,99
De vrouw die uit Auschwitz ontsnapte
€ 12,99
Een dierbare tijd

Een dierbare tijd

Erica James

€ 12,99
De bloemenjaren

De bloemenjaren

Erica James

€ 12,99