Luistervoorbeeld

Vijftig tinten hees

Overtuigen en beïnvloeden met je stem
Auteur Debby Mureau
Voorlezer Debby Mureau
Speelduur 4u 24m 57s
€ 14,99

Beschrijving

Bij The Voice of Holland zien we hoe deelnemers in een split second worden beoordeeld. Soms raakt een stem ons, soms niet. Ook onze spreekstem wordt binnen één seconde beoordeeld, bijvoorbeeld op betrouwbaarheid en sympathie. Je stem is daarmee een belangrijk instrument om te overtuigen en beïnvloeden, of het nu gaat om de aansturing van een team, de pitch voor een project of de manier waarop je jezelf tijdens een (sollicitatie)gesprek profileert.
In Vijftig tinten hees vertelt Debby Mureau hoe je jouw stem zo professioneel, aantrekkelijk én gezond mogelijk kunt gebruiken. Ze leert je wat ze talloze business- en salesprofessionals, politici en mediastemmen eerder leerde: hoe je, door je stem te trainen, je overtuigingskracht kunt vergroten en het contact met anderen op een positieve manier kunt beïnvloeden.
Inclusief interviews met ervaren en professionele stemmen, zoals Gerard Ekdom en Jan de Hoop.

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 8 januari 2020
ISBN 9789462552227
Taal Nederlands
Speelduur 4u 24m 57s
Bestandsgrootte 364 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

Wat een interessant boek, vol met tips en trucs, heel bruikbaar voor iedereen die in het openbaar spreekt, ongeacht welk beroep. MUST-READ!!

Voor iedereen die dicht bij zichzelf wil blijven en toch op gepaste wijze invloed wil uitoefenen en impact wil maken een aan te raden boek!

Voor iedereen die vaker in het openbaar spreekt en/of overtuigend wil zijn op dit werk.

Over de auteur
Debby Mureau

Debby Mureau is al meer dan twintig jaar stem- en presentatiecoach. Ze geeft trainingen op het gebied van professioneel, succesvol en gezond spreken, en werkt als stemcoach bij diverse omroepen. Daarnaast is haar eigen stem regelmatig te horen in bedrijfsfilms, e-learningprogramma’s en voiceresponsesystemen.

Toon aanbod