Luistervoorbeeld

Onbegrensd

Auteur Anja Maas
Voorlezer Marijke Beversluis
Speelduur 8u 7m 46s
€ 14,99

Beschrijving

Rechercheur Sylvia Pronk is op vakantie in Zuid-Frankrijk. Haar verlof wordt verstoord door de onrustbarende verdwijning van Francine Huibregts die met haar gezin een paar huizen verderop verblijft. De Franse rechercheur Ludovic Lebon, die de zaak leidt, verbiedt Sylvia zich ermee te bemoeien. Dat houdt haar echter niet tegen.

In Nederland vindt een wandelaar een verminkt lichaam in de duinen bij Hargen aan Zee. Sylvia krijgt de zaak en constateert tot haar verbijstering dat de moord gelinkt is aan de vermissing in Frankrijk. Samen met haar politiepartner Tim Maassen betreedt ze een voor hen verrassende wereld, waarin ze zich met verve vastbijt. De hoeveelheid aanwijzingen die zowel in Frankrijk als in Nederland gevonden worden, vraagt om een nauwe samenwerking met de Franse recherche.
Een nieuwe brute moordaanslag verandert de tactiek van het rechercheteam. Sylvia moet onverwachte grenzen over om de moordenaar te grijpen.

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 9 januari 2020
ISBN 9789462552258
Taal Nederlands
Speelduur 8u 7m 46s
Bestandsgrootte 669 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Anja Maas

Anja Maas (Alkmaar, 1952) werkte jaren met plezier als salarisadministrateur bij een WSW-bedrijf, waar onze medemens met een beperking een beschutte werkplek vindt. Ze is bestuurslid en redacteur bij schrijfvereniging “Vrienden van het Schrijven NH”. Vanaf het moment dat ze stopt met werken, grijpt ze haar kans. Wat begint als kort verhaal, eindigt als manuscript voor een thriller. Maalstroom is haar debuut.

Toon aanbod