Luistervoorbeeld

Managen moet

Beter presteren door slim te managen
Auteur Martijn Jansen
Voorlezer Martijn Jansen
Speelduur 4u 54m 25s
€ 14,99

Beschrijving

‘We hebben minder managers nodig’ is een veelgehoorde kreet. Minder managers, meer zelfsturing. Er blijkt geen helder beeld te zijn van wat managen nu precies inhoudt en toch willen we er wel afscheid van nemen. Alsof een zelfsturend team ervoor zorgt dat er minder gemanaged wordt.

Managen moet geeft taal aan wat managers doen en daarmee handvatten voor hoe je het beste kunt managen. Bijvoorbeeld hoe je kunt coachen en feedback geven. Of tot effectieve vergaderingen komt en slagvaardig besluiten neemt. De praktische tips geven houvast aan mensen die (gaan) managen. De vraag is namelijk niet óf we gaan managen, maar wíe dat het beste kan doen. Want één ding is zeker: managen moet!

Hoe(veel) ben jij aan het managen? Doe de zelftest! Wil je weten hoeveel en hoe je zelf aan het managen bent? Doe dan de zelftest. Zo ontdek je welke van de 30 activiteiten je als manager nooit of juist heel vaak inzet. En waar je voorkeur ligt.

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 17 januari 2020
ISBN 9789462552272
Taal Nederlands
Speelduur 4u 54m 25s
Bestandsgrootte 404 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Martijn Jansen

Martijn Jansen is senior partner bij Twynstra Gudde. Hij adviseert organisaties in het verbeteren van hun dienstverlening, waarbij hij zijn bedrijfskundige achtergrond combineert met zijn interesse in en aandacht voor mensen. Hij is (co)auteur van publicaties over performancemanagement, organisatieontwikkeling en middenmanagement.

Toon aanbod