Managen moet
Managen moet

Managen moet

Beter presteren door slim te managen

Managen moet geeft taal aan wat managers doen en daarmee handvatten voor hoe je het beste kunt managen. De praktische tips geven houvast aan mensen die (gaan) managen.

Auteur

Martijn Jansen

Spreker

Martijn Jansen

Speelduur

4 uur 54 min

€ 14,99

Beschrijving

‘We hebben minder managers nodig’ is een veelgehoorde kreet. Minder managers, meer zelfsturing. Er blijkt geen helder beeld te zijn van wat managen nu precies inhoudt en toch willen we er wel afscheid van nemen. Alsof een zelfsturend team ervoor zorgt dat er minder gemanaged wordt.

Managen moet geeft taal aan wat managers doen en daarmee handvatten voor hoe je het beste kunt managen. Bijvoorbeeld hoe je kunt coachen en feedback geven. Of tot effectieve vergaderingen komt en slagvaardig besluiten neemt. De praktische tips geven houvast aan mensen die (gaan) managen. De vraag is namelijk niet óf we gaan managen, maar wíe dat het beste kan doen. Want één ding is zeker: managen moet!

Hoe(veel) ben jij aan het managen? Doe de zelftest! Wil je weten hoeveel en hoe je zelf aan het managen bent? Doe dan de zelftest. Zo ontdek je welke van de 30 activiteiten je als manager nooit of juist heel vaak inzet. En waar je voorkeur ligt.

Details

Imprint

Bookora

Uitgever

Bookora Media B.V.

Publicatiedatum

17 januari 2020

ISBN

9789462552272

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 54 min

Bestandsgrootte

404 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Martijn Jansen is senior partner bij Twynstra Gudde. Hij adviseert organisaties in het verbeteren van hun dienstverlening, waarbij hij zijn bedrijfskundige achtergrond combineert met zijn interesse in en aandacht voor mensen. Hij is (co)auteur van publicaties over performancemanagement, organisatieontwikkeling en middenmanagement.