In 10 stappen succesvol beleggen
In 10 stappen succesvol beleggen

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Wil jij een maandelijks inkomen uit aandelen en opties, maar weet je niet waar je moet beginnen? In 10 stappen helpt Harm van Wijk je om jouw geld voor je te laten werken.

Auteurs

Harm van Wijk, Jaap van Duijn

Spreker

Harm van Wijk

Speelduur

2 uur 29 min

€ 12,99

Beschrijving

Wil jij een maandelijks inkomen uit aandelen en opties, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je al van alles geprobeerd en daarmee geld verloren? Maak jij je ook zorgen over het korten op pensioenen, de stijgende leeftijdsgrens van de AOW, de opbrengst van je woekerpolis of een negatieve (spaar)rente? Luister dan dit boek!
In 10 stappen helpt Harm je om jouw geld voor je te laten werken. Een beleggingsfonds of een vermogensbeheerder levert je door de hoge kosten namelijk maar enkele procenten op. Na het uitvoeren van alle stappen weet je niet alleen precies wat en wanneer te kopen, maar ook wanneer weer te verkopen. Je hebt ook een duidelijk beeld van je beleggingsdoel, je ontdekt een wetenschappelijk bewezen methode om de beurs te verslaan en je weet hoe je jouw risico verlaagt.
Dit boek is zeer praktisch. Elke stap is voorzien van een duidelijke uitleg, praktijkvoorbeelden en vind je bij iedere stap opdrachten waardoor je ook daadwerkelijk aan de slag gaat! Voor je het weet, heb je een (passief) maandelijks inkomen uit aandelen en opties.

Details

Imprint

Bookora

Uitgever

Bookora Media B.V.

Publicatiedatum

21 januari 2020

ISBN

9789462552289

Taal

Nederlands

Speelduur

2 uur 29 min

Bestandsgrootte

205 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Harm van Wijk is eigenaar van Beleggen.com en is te gast geweest bij diverse programma’s op radio en tv, waaronder EenVandaag, Netwerk, Rondom10, Radio 1, Radio 2, BNR, FinanceTelevision en Business Class. Harm is auteur van diverse boeken, heeft diverse systemen ontwikkeld en heeft inmiddels duizenden beleggers gecoacht.