Luistervoorbeeld

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Auteur Harm van Wijk, Jaap van Duijn
Voorlezer Harm van Wijk
Speelduur 2u 29m 9s
€ 12,99

Beschrijving

Wil jij een maandelijks inkomen uit aandelen en opties, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je al van alles geprobeerd en daarmee geld verloren? Maak jij je ook zorgen over het korten op pensioenen, de stijgende leeftijdsgrens van de AOW, de opbrengst van je woekerpolis of een negatieve (spaar)rente? Luister dan dit boek!
In 10 stappen helpt Harm je om jouw geld voor je te laten werken. Een beleggingsfonds of een vermogensbeheerder levert je door de hoge kosten namelijk maar enkele procenten op. Na het uitvoeren van alle stappen weet je niet alleen precies wat en wanneer te kopen, maar ook wanneer weer te verkopen. Je hebt ook een duidelijk beeld van je beleggingsdoel, je ontdekt een wetenschappelijk bewezen methode om de beurs te verslaan en je weet hoe je jouw risico verlaagt.
Dit boek is zeer praktisch. Elke stap is voorzien van een duidelijke uitleg, praktijkvoorbeelden en vind je bij iedere stap opdrachten waardoor je ook daadwerkelijk aan de slag gaat! Voor je het weet, heb je een (passief) maandelijks inkomen uit aandelen en opties.

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 21 januari 2020
ISBN 9789462552289
Taal Nederlands
Speelduur 2u 29m 9s
Bestandsgrootte 205 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Recensies uit de pers

"Een aanrader voor de ambitieuze belegger. Het helpt met gedisciplineerd en consequent handelen om de doelstellingen daadwerkelijk te bereiken. Op die manier wordt de kans op succes veel groter." (Klaas Steenhuis, Voormalig chef online redactie van De Financiële Telegraaf)

"Mijn belangrijkste advies aan de koper van dit boek van Harm van Wijk is: lees het boek goed, maak je de inhoud eigen en volg zijn stappenplan!" (Jaap van Duijn, Voormalig lid van het beleidscomité & CIO van de Robeco Groep, fondsmanager van Robeco & buitengewoon hoogleraar beleggingsleer aan de UvA en de EUR.)

Over de auteur
Harm van Wijk

Harm van Wijk is eigenaar van Beleggen.com en is te gast geweest bij diverse programma’s op radio en tv, waaronder EenVandaag, Netwerk, Rondom10, Radio 1, Radio 2, BNR, FinanceTelevision en Business Class. Harm is auteur van diverse boeken, heeft diverse systemen ontwikkeld en heeft inmiddels duizenden beleggers gecoacht.

Toon aanbod