Luistervoorbeeld

Versplinterd verlangen

Auteur Emma Zegers
Voorlezer Timna Hacquebord
Speelduur 7u 44m 19s
€ 14,99

Beschrijving

Als Linde de zanger van haar favoriete band bijna aanrijdt, beseft ze nog niet wat voor impact dit op haar leven zal hebben. Ze geeft knappe rockster Sverre alleen een lift en daarna gaan ze allebei verder met hun eigen leven. Denkt ze. Alles verandert als ze na zijn concert samen op een hotelkamer belanden. Plotseling begint Linde de scheurtjes in haar eigen relatie op te merken. Haar vriend Finn denkt wel erg veel aan zichzelf en lijkt zich niet echt druk te maken over hoe zij zich voelt. Moet ze vechten voor iemand die dat niet voor haar doet of moet ze voor zichzelf kiezen?

‘Ik dacht dat ik gelukkig was met Finn. Dat ik een goede relatie had en dat Sverre en ik elkaar na die ene keer niet meer zouden zien. Ik had het mis. Zo ontzettend mis. Sverre laat me inzien dat Finn misschien niet de liefde van mijn leven is. Dat een relatie meer is dan alleen denken aan jezelf. En dat is precies het probleem. Want nu denk ik steeds vaker aan Sverre.’

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 4 februari 2020
ISBN 9789462552357
Taal Nederlands
Speelduur 7u 44m 19s
Bestandsgrootte 637 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Emma Zegers

Emma Zegers werd in 1991 geboren in Limburg, waar ze nog steeds woont. Ze voltooide de opleiding Communicatie – International Event, Music & Entertainment Studies, werkt als freelance tekstcorrector en werkt tevens enkele dagen in de week bij de HEMA. Versplinterd verlangen is haar debuut.

Toon aanbod