Luistervoorbeeld

Geluk in de pocket

Hoe word je de baas over je eigen geluk?
Auteur Pep Degens
Voorlezer Pep Degens
Speelduur 4u 30m 52s
€ 12,99

Beschrijving

Heb je het gevoel dat je geleefd wordt door de waan van de dag? Gebruik je excuses om je keuzes goed te praten? Heb je het idee dat je toekomst je door de vingers glipt? Weet je nauwelijks waar je over drie jaar wilt staan? Zijn er meer van dit soort vragen die een gevoel van onbehagen bij je oproepen? Dan is de kans groot dat je op dit moment minder gelukkig bent dan je zou willen zijn. Dit boek brengt daar verandering in!

Geluk in de pocket is geen rozegekleurd verhaal over geluk. Het is een wake-upcall om je eigen geluk te ontwikkelen, in het leven zoals dat zich aandient: vol teleurstellingen en afwijzingen, keihard en onvoorspelbaar. Pep Degens daagt je uit om het heft in eigen hand te nemen. Hoe? Door meedogenloos de verantwoordelijkheid te nemen voor je gedrag, zodat je meer grip krijgt op je eigen leven. Werken aan je eigen geluk is namelijk niet moeilijk, maar je moet het wel doen.
Dit boek staat vol technieken die je begeleiden op je weg naar geluk: geluk in de pocket!

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 14 februari 2020
ISBN 9789462552388
Taal Nederlands
Speelduur 4u 30m 52s
Bestandsgrootte 372 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Pep Degens

Pep Degens (1964) zit twintig jaar in het trainersvak. In zijn ZEKERtraining en workshops trainde hij duizenden mensen in persoonlijk geluk.

Toon aanbod