Luistervoorbeeld

Kom naar huis

Auteur Emma Anna
Voorlezer Jantine van den Bosch
Speelduur 9u 4m 18s
€ 14,99

Beschrijving

Wanneer Hannah Mackenzie een baan krijgt bij de uitgeverij waar ze altijd al wilde werken, gaat er een wereld voor haar open. Na een gewelddadige relatie is haar zelfvertrouwen ver te zoeken, maar wanneer ze haar baas Luc beter leert kennen, komt daar verandering in.

Luc Wennam heeft het allemaal: twee fantastisch lopende bedrijven, genoeg geld om nooit meer te hoeven werken, en een bloedmooie verloofde. Wanneer hij echter bedrogen wordt, realiseert hij zich dat hij niet terug wil naar het leven waarin hij ooit zo succesvol was. Maar vechten voor de liefde is niet makkelijk als de vrouw van wie je houdt voor haar leven verminkt is en je verleden nog een troef achter de hand heeft.

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 17 maart 2020
ISBN 9789462552517
Taal Nederlands
Speelduur 9u 4m 18s
Bestandsgrootte 747 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Emma Anna

Emma Anna is een pseudonym. Emma is getrouwd en heeft twee kinderen. Ze wist eigenlijk nooit precies wat ze met haar leven wilde doen, maar ze merkte dat ze na het stichten van een gezin een uitlaatklep nodig had, en dat werd schrijven. Het leukste aan schrijven blijft voor haar de erkenning en waardering van lezers.
Kom naar huis is een aangrijpende new adult roman die door lezers en bloggers bijzonder positief ontvangen is.

Toon aanbod