Coachen 3.0 deel 2 Oplossingsgerichte gespreksvoering
Coachen 3.0 deel 2 Oplossingsgerichte gespreksvoering

Coachen 3.0 deel 2 Oplossingsgerichte gespreksvoering

Deel 2 van een trilogie over coachen op basis van wetenschappelijke inzichten. Door dit audioboek bouw je snel een fijne werkrelatie op en stimuleer je effectief het zelfvertrouwen bij je coachees.

Auteur

Sergio van der Pluijm

Spreker

Sergio van der Pluijm

Speelduur

5 uur 37 min

€ 14,99

Beschrijving

Als je iemand in beweging wilt krijgen, moet je niet vragen wat hem tegenhoudt. Vraag liever waar hij op hoopt, wat al werkt en wat een eerste, kleine stap kan zijn. Coachees zijn vaak gemotiveerder dan we denken. Doorgaans ontbreekt het ze aan perspectief en zelfvertrouwen, maar hoe vergroot je die? Net als motivatie kun je zelfvertrouwen niet in iemand stoppen. Maar je kunt het wel ontlokken. Hoe? Door te luisteren met waarderende oren en radicaal andere vragen te stellen.

Details

Imprint

Bookora

Uitgever

Bookora Media B.V.

Publicatiedatum

17 maart 2020

ISBN

9789462552531

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 37 min

Bestandsgrootte

463 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Sergio van der Pluijm (1970) studeerde algemene sociale wetenschappen. Hij werkte vijftien jaar in het reclasseringsveld, een rijke leerschool qua termen als ‘motivatie’, ‘weerstand’ en ‘gedragsverandering’. Hij verdiepte zich in diverse methodes van coaching. In 2010 richtte de auteur Bureau Bewezen Effect op. Van daaruit ontwerpt en verzorgt hij breinvriendelijke trainingen voor coachende professionals in het onderwijs, de zorg en het publieke domein. Hij helpt ze om effectiever, met meer plezier en minder moeite te coachen.