Het leven dat ik kende
Het leven dat ik kende

Het leven dat ik kende

Een aangrijpende roman gebaseerd op waargebeurde feiten. Nadat Roelf alles waar hij van hield is verloren, lijkt het leven hem weer toe te lachen wanneer hij het geluk opnieuw vindt. Tot die brand.

Auteur

Esther Boek

Spreker

Margo Dames

Speelduur

10 uur 49 min

€ 14,99

Beschrijving

Nadat Roelf alles waar hij van hield is verloren, lijkt het leven hem weer toe te lachen wanneer hij het geluk opnieuw vindt met Sophie. Tot die nacht waarop hun huis, met daarin alle onvervangbare herinneringen, tot de grond toe afbrandt. Als de politie hem enkele maanden later arresteert voor deze brand is het drama compleet. Maar is hij wel schuldig of heeft justitie de verkeerde te pakken? Voor Roelf blijkt: wanneer je speelt met vuur, ben je nergens meer veilig.

Details

Imprint

Bookora

Uitgever

Bookora Media B.V.

Publicatiedatum

23 maart 2020

ISBN

9789462552586

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 49 min

Bestandsgrootte

892 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Esther Boek is geboren in het Brabantse Uden en groeide op in Volkel. Als kind was ze al gek op lezen en schreef gedichten over alles wat haar bezig hield. Naast lezen had ze een tweede liefde, paarden. Jarenlang was ze lid van de rijvereniging in dit kerkdorp. Na de lagere school volgde ze de middelbare school in Uden en volgde opleidingen binnen de gezondheidszorg. Na haar schoolse leven ging ze werken bij een, hoe kan het ook anders, boekhandel in Uden om uiteindelijk dan toch in de gezondheidszorg terecht te komen. Ze is werkzaam geweest bij een huisarts, in verschillende ziekenhuizen en ze werkt nu alweer enkele jaren in de zorg rondom kinderen. In 2003 verhuisde ze naar de Betuwe waar ze met haar man en drie zonen een prettig leven leefde. Tot de aangifte van verkrachting tegen een van mijn kinderen kwam. Een gebeurtenis die de latere basis zou worden van haar debuut: Geen kind meer, een psychologische thriller die op 31 maart 2017 bij De Crime Compagnie zal verschijnen.

Meer auteur Esther Boek Bekijk alles

Geen kind meer

Geen kind meer

Esther Boek

€ 14,95

Meer spreker Margo Dames Bekijk alles

€ 4,99
Niet mijn dochter

Niet mijn dochter

Michelle Frances

€ 14,99
De vrouw zonder naam
€ 14,99
De vijf van Whitechapel

De vijf van Whitechapel

Hallie Rubenhold

€ 12,99