Luistervoorbeeld

Het leven dat ik kende

Auteur Esther Boek
Voorlezer Margo Dames
Speelduur 10u 53m 9s
€ 14,99

Beschrijving

Nadat Roelf alles waar hij van hield is verloren, lijkt het leven hem weer toe te lachen wanneer hij het geluk opnieuw vindt met Sophie. Tot die nacht waarop hun huis, met daarin alle onvervangbare herinneringen, tot de grond toe afbrandt. Als de politie hem enkele maanden later arresteert voor deze brand is het drama compleet. Maar is hij wel schuldig of heeft justitie de verkeerde te pakken? Voor Roelf blijkt: wanneer je speelt met vuur, ben je nergens meer veilig.

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 23 maart 2020
ISBN 9789462552586
Taal Nederlands
Speelduur 10u 53m 9s
Bestandsgrootte 896 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

Zoals ik elke keer al heb gezegd en ook deze keer moet zeggen, HamleyBooks en hun covers, steeds een perfect match. Het geeft je bij het aankopen al een goed idee wat te verwachten. Na het lezen geeft de cover steeds perfect weer wat en waar het boek voor staat. Ook inhoudelijk is dit een prachtig boek. Details, vlindertjes, het maakt het allemaal af en ik hou zo van die verwennerij.

Het is mijn eerste boek dat ik lees van deze auteur en haar schrijfstijl ligt me wel, het leest vlot, het is ontzettend krachtig geschreven, heel duidelijk en toch zoveel diepgang. Ik ben blij verrast, want dit verhaal optekenen moet niet makkelijk zijn geweest. Esther Boek heeft de perfecte balans gevonden.

Dan het verhaal, jongens wat een verhaal. Ik heb zo zo ongelooflijk hard moeten huilen. Echt zakdoeken vol en amper iets zien van de tranen en toch moest ik doorlezen. Hoeveel kan je hebben, hoe flexibel is je geest in het incasseren van het ene na het andere.

Dit verhaal is zo heftig en Esther Boek heeft met dit boek echt wel een pareltje gecreëerd. Geen happy boek, ben ik fan van, maar zo zo mooi en eerlijk. Respectvol, hard, no nonsense, gewoonweg wauw.

Over de auteur
Esther Boek

Esther Boek is geboren in het Brabantse Uden en groeide op in Volkel. Als kind was ze al gek op lezen en schreef gedichten over alles wat haar bezig hield. Naast lezen had ze een tweede liefde, paarden. Jarenlang was ze lid van de rijvereniging in dit kerkdorp. Na de lagere school volgde ze de middelbare school in Uden en volgde opleidingen binnen de gezondheidszorg. Na haar schoolse leven ging ze werken bij een, hoe kan het ook anders, boekhandel in Uden om uiteindelijk dan toch in de gezondheidszorg terecht te komen. Ze is werkzaam geweest bij een huisarts, in verschillende ziekenhuizen en ze werkt nu alweer enkele jaren in de zorg rondom kinderen. In 2003 verhuisde ze naar de Betuwe waar ze met haar man en drie zonen een prettig leven leefde. Tot de aangifte van verkrachting tegen een van mijn kinderen kwam. Een gebeurtenis die de latere basis zou worden van haar debuut: Geen kind meer, een psychologische thriller die op 31 maart 2017 bij De Crime Compagnie zal verschijnen.

Toon aanbod