Luistervoorbeeld

De stilte van het water

Aangrijpende roman over een slachtoffer van mensenhandel
Auteur Norman Jansen
Voorlezer Timna Hacquebord
Speelduur 6u 43m 23s
€ 12,99

Beschrijving

Waargebeurd en deels autobiografisch, wordt in deze roman het leven beschreven van een jonge vrouw op zoek naar een veiliger en beter bestaan voor zichzelf en haar gezin. Ongewild komt ze terecht in de meedogenloze wereld van mensensmokkelaars. Angst en uitbuiting zijn dagelijks aanwezig in haar leven.

Dan moet zij in een fractie van een seconde een onmogelijke keuze maken. Een keuze met desastreuze gevolgen voor haarzelf en voor haar gezin. Zal haar droom van een normaal leven zonder gevaar, angst en armoede ooit werkelijkheid worden?

De roman De stilte van het water geeft een ontluisterende blik in de wereld van de mensenhandel.

Details

UitgeverBookora
Publicatiedatum 25 maart 2020
ISBN 9789462552609
Taal Nederlands
Speelduur 6u 43m 23s
Bestandsgrootte 554 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Norman Jansen

Norman Jansen is werkzaam voor de Koninklijke Marechaussee, en is een expert op het gebied van mensenhandel en mensensmokkel. Met zijn gezin heeft hij langere tijd in het Caribisch gebied gewoond, waar hij vooral werkzaam is geweest binnen het domein justitie en opsporing. Inmiddels is hij terug in Nederland en heeft hij zich toegelegd op het schrijven van fictie en non-fictie. Vooral de ervaringen van het werken onder bijzondere en zware omstandigheden, maar ook het leven met verschillende culturen in diverse landen, gebruikt hij als bron voor zijn boeken.

Toon aanbod